Samsung Galaxy Note 9 здивує своїми розмірами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У лінійці Galaxy Note компанія Samsung завжди випускала фаблети з великими екранами, проте після того, як габарити інших смартфонів стали збільшуватися, ця відмінність кілька трішки “розмилась”. Все зміниться в 2018 році, коли Samsung представить нову модель Galaxy Note, у якій знову буде видатний на тлі інших пристроїв екран.

З чуток, екран в Galaxy Note 9 буде збільшений на 0,1 дюйма в порівнянні з торішньою моделлю, і його діагональ складе 6,4 дюйма. Можливо, Samsung скоротить рамки у верхній і нижній частині смартфона, і збільшення екрану не позначиться на габаритах самого смартфона.

Також буде збільшена ємність акумулятора, вона складе 3850 мАг, що на 550 мАг більше, ніж у Galaxy Note 8.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Galaxy Note 9 буде оснащений процесором Exynos 9810 або Snapdragon 845 (як у Galaxy S9 і S9 +) і отримає 6 ГБ оперативної пам’яті, 128-гігабайтний накопичувач, подвійну камеру і, звичайно ж, стилус. Крім того, Samsung, можливо, перенесе сканер відбитків пальців з задньої частини пристрою під екран, сучасні технології це дозволяють.

Анонс Galaxy Note 9 може відбутися в липні. Зазвичай компанія показувала пристрої цієї лінійки в вересні або серпні, але в цьому році вирішила поквапитися, щоб насолодитися парою місяців ажіотажних продажів перед тим, як Apple випустить нові моделі iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.