Анонс та основні характеристики смартфона Samsung Galaxy J7 Duo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Неанонсований смартфон Samsung Galaxy J7 Duo вже засвітився на першому рендері, а в мережу вже потрапляло керівництво користувача цієї моделі і деякі технічні характеристики. Тепер же, нове джерело розкрило всі дані про начинку і більшість з них збігається з попередніми чутками.

Зовнішній вигляд пристрою теж підтверджується. Перед нами смартфон бюджетної серії з товстими рамками і не примітним зовнішнім виглядом застарілих моделей. Залишили і механічну кнопку «Додому» з вбудованим сканером відбитків пальців.

Samsung Galaxy J7 Duo.jpg

Samsung Galaxy J7 Duo отримає стандартний Super AMOLED HD-екран 16: 9 з діагоналлю 5,5-дюймів. Основою апарату стане рідний 8-ядерний чіп Exynos 7885. В роботі йому допоможуть 4 гігабайти оперативної пам’яті і 32 гігабайти вбудованої пам’яті. Зате основну камеру зроблять по моді і забезпечать подвійним модулем на 13 і 5 мегапікселів з діафрагмою f / 1.9. В наявності слот для карти пам’яті, LTE-модуль, порт USB Type-C і голосовий асистент Bixby. Обсяг батареї – 3000 мАч. Управляє смартфоном ОС Android 8.0 Oreo. Точна дата і ціна Samsung Galaxy J7 Duo невідомі, але анонс очікується в квітні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

J7-Duo-Gold-Back_large.jpg

Чекаємо застарілий зовні, але адекватний всередині апарат із середньою начинкою і можливо злегка завищеним цінником. Новинка підійде шанувальникам смартфонів Samsung або тим, кому потрібен простий пристрій без широкоформатних дисплеїв.

Оновлення:  Samsung Galaxy J7 Duo представили в Індії і в Азії. Серед не зазначених вище особливостей виділяються функція Selfy Focus (портретний режим для фронтальної камери) і технологія розпізнавання осіб Face Unlock. Ціна питання – 260 доларів США. Чи з’явиться апарат в нашому регіоні поки невідомо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.