Xiaomi Mi 7 на нових фото: рамка з дорогої сталі, а задня кришка зі скла

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 11 квітня, в мережу потрапили нові фотографії смартфона Xiaomi Mi 7, які проливають світло на зовнішній вигляд майбутньої новинки і деякі її особливості. Судячи з усього, китайська корпорація вирішила скопіювати з iPhone X не тільки виріз у верхній частині екрану, а й зовнішній вигляд корпусу. На знімках видно, що новий китайський флагман володіє рамках з хірургічної дорогої сталі, а задня кришка виготовлена ​​зі скла.

Раніше повідомлялося, що Xiaomi Mi 7 отримає тільки скляну задню кришку без будь-яких надмірностей. Проте, опубліковані знімки свідчать про протилежне. Хірургічна сталь, з якої виготовлена ​​рамка телефону, має дзеркальний ефект і великим запасом міцності, а ще вона, само собою, не схильна до корозії і іржі. Використовувати скло в якості матеріалу для тильної частини корпусу виробник вирішив не просто так, а заради забезпечення сумісності з бездротовою зарядкою.

На нижньому торці корпусу Xiaomi MI 7 знаходиться роз’єм USB Type-C, а також вирізи для динаміка і мікрофона. Звичного 3,5 мм аудіороз’єми на нижній частині мобільного пристрою немає, тому його наявність знаходиться під великим питанням. Боковий знімок говорить про те, що телефон має подвійну камеру з вертикальним розташуванням, яка за своїм зовнішнім виглядом виявиться ідентична тій що в iPhone X. Її зараз можна зустріти в Redmi Note 5 Pro і Mi MIX 2S .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що Xiaomi Mi 7 отримає 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц, графічний прискорювач Adreno 630, 6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної флеш-пам’яті, великий 5,65-дюймовий OLED- екран з вбудованим в нього сканером відбитків пальців, а також акумуляторною батареєю ємністю 3400 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки.

Офіційний анонс нового китайського флагмана очікується в травні-червні нинішнього року, а купити його базову версію в Китаї, за даними ряду джерел, можна буде десь за $500. Ціна в Україні, звичайно, виявиться вище .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.