Смартфони

Майже iPhone. Найкращі Android смартфони які копіюють зовнішність

Share

Тенденція залишається незмінною. Серед користувачів Android є постійне число (приблизно 10%) незадоволених людей, які хотіли б піти на «яблучну» платформу. І це помітно, як кажуть, неозброєним поглядом. Якщо зайти в розділ лаунчерів на Google Play, то серед тих, що найбільше завантажуються, завжди буде оболонка, яка «перетворює» Android смартфон на iPhone. Більше того, виробники смартфонів і самі не проти запропонувати девайси, зовнішню схожість яких з «яблучними» флагманами не помітить лише лінивий або неуважний користувач.

Redmi 12

Один з недавніх «айфоноподібних» Android гаджетів. Що в принципі не дивно з огляду на загальну практику Xiaomi орієнтуватися на iPhone як художник на свою музу натхнення. Більшість апаратів компанії має цілком очевидні «яблучні» риси.

У цьому випадку Redmi 12 максимально нагадує iPhone 14 Pro у дизайні фотосистеми. «Конфорки», як жартівливо називають лінзи на «яблучному» флагмані, на вигляд буквально повторюють обриси один одного. Зазначимо про всяк випадок, що на цьому схожість закінчується. Під капотом один із останніх Redmi вже ніяк не нагадує iPhone. На це натякає й вартість гаджета ($168)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Oppo F21s Pro

Якщо вам подобаються контури iPhone 12, то смартфон від Oppo цілком підійде. У гаджета цілком пристойні технічні характеристики. Це, як кажуть, міцний середнячок. Є, щоправда, один нюанс. На задній кришці апарата є досить велике лого виробника. Отже, якщо ви раптом захочете зберегти ілюзію повністю, то кейс буде просто необхідний.

Realme C55

Помнете фурор з приводу Dynamic Island? Фіча настільки всім сподобалася, що вже через кілька тижнів на полицях Google Play як гриби після дощу стали з’являтися варіанти Dynamic Island для Android.

Realme C55 не потребує послуг Google Play у цьому сенсі. Гаджет приходить до користувача вже з вбудованим аналогом “яблучної” функції, яка, яка знаємо, фактично була характерною рисою лінійки iPhone 14 Pro. Але є один дуже чутливий нюанс. Так, Realme C55 за своїми технічними характеристиками значно поступається і iPhone 12, на який дуже схожий зовні, і особливо iPhone 14 Pro, з якого був скопійований Dynamic Island. Але якщо вас тішить екстер’єр та ціна, то вибір очевидний. Тому що “яблучний” флагман коштує від $1000 доларів, а Realme C55 подарує вам щастя володіння “майже iPhone” за $165.

LeEco S1 Pro

Навіть якщо ви вважаєте себе справжнім фахівцем у галузі мобільних телефонів, вигляд цього гаджета цілком може збити вас з пантелику. Експерти запитують один одного як виробникам LeEco S1 Pro вдалося досі спокійно продавати свої девайси на ринку, не натрапивши на адвокатів від Apple. Однак поки хлопці з Купертіно зволікають, ми можемо ще встигнути здивуватися з того, наскільки красиво Android виглядає, будучи «запакованим» в iPhone.

LeEco S1 Pro – це не просто чимось нагадує “яблучний” флагманський смартфон, це максимально точна його репліка з Android на борту. Практично з будь-якого кута цей гаджет виглядає як iPhone 14 Pro Maх. Якщо що, Dynamic Island там також є.

Але вся подібність закінчується на зовнішньому дизайні . Для трьох камер, розташованих зовсім як у iPhone 14 Pro Max, є лише один слабкий сенсор. Іншими словами, працює лише одна, решта для краси. Та й теххарактерирстики самого смартфона не витримують жодної критики.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Android 15 отримав значно більше функцій безпеки та конфіденційності

    Android 15 отримає більше функцій безпеки та конфіденційності, які мають краще захистити кінцевих користувачів. Протягом…

    16.05.2024

    Оперативна пам’ять смартфона: що це і на що вона впливає

    Сьогодні користувач, який вирішив купити новий телефон, вибирає відповідний із тисяч варіантів. Вони відрізняються за…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Asus ROG Ally X може отримати 24 ГБ пам’яті LPDDR5X

    Представники видання The Verge нещодавно змогли особисто ознайомитися з майбутньою портативною ігровою консоллю Asus ROG…

    16.05.2024

    Ігрова консоль Nintendo Switch 2 перевершить Xbox Series S за якістю текстур

    Вважається, що у недалекому майбутньому портативний ігровий консолі Nintendo Switch 2 обсяг оперативної пам'яті типу…

    16.05.2024

    Microsoft анонсувала незвичайний геймпад-трансформер для Xbox

    На ньому можна розмістити всі компоненти у будь-якому порядку. Така можливість потрібна геймерам із обмеженими…

    16.05.2024

    Sony представила Xperia 1 VI: дисплей FHD+, Snapdragon 8 Gen 3 та хороша камера

    Sony офіційно представила Xperia 1VI. Новий пристрій за ціною €1399 (60 000 гривень) доступний для…

    16.05.2024