Vivo V9 став практично досконалою копією iPhone X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пройшла презентація смартфона Vivo V9, який називають копією передового гаджета iPhone X. Новинка дійсно зовні схожа на продукт технологічного гіганта Apple, але тільки якщо сильно не придивлятися і не вникати в можливості апаратів.

Vivo V9 має безрамковий екран розміром 6,3 дюйма. Дисплей займає 90% всієї передньої поверхні мобільного пристрою. У телефоні передбачено «моноброву», як і у iPhone X. Екран на матриці IPS володіє чудовою передачею кольору. Дисплей споживає мало енергії. Корпус Vivo V 9 зроблений з легкого пластика, вага апарату складає всього 150 грам. Основна здвоєна камера з сенсорами на 16 і 5 МП, а фронтальна на 24 МП. Дизайнери подбали про любителів музики. Вони спроектували пристрій з можливістю вибору різних типів гарнітур. Камера телефону має ШІ. Динамік має достатню гучність, щоб користувачі слухали його під час відпочинку на природі.

Vivo V9 оснащений чіпсетом Snapdragon 626 з вісьмома ядрами частотою 2,2 ГГц. Гаджет містить ОЗУ ємністю 4 ГБ і вбудовану пам’ять об’ємом 64 ГБ. Є можливість збільшити ПЗУ до 256 ГБ. Vivo V9 функціонує на базі ОС Android Oreo 8.1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.