Samsung Galaxy J7 Duos офіційно представлений

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Сьогодні компанія Samsung представила бюджетну модель Galaxy J7 Duos в Індії. Про нього багато було різноманітних витоків, рендерів, спойлерів. Але тепер відомо все.

Реклама

Зовні смартфон нічим не відрізняється від своїх бюджетних «побратимів». Всі такі ж товсті рамки, механічна кнопка додому і мінімалізм в деталях. Сканер відбитків пальців розмістили в кнопці «додому». Крім цього, пристрій одержав Super HD sAMOLED екран розміром 5.5 дюймів із співвідношенням сторін 16:9.

Що з швидкодією Samsung Galaxy J7 Duos

Модель оснащена фірмовим 8 ядерним процесором Exynos 7885 і 4 Гб оперативної пам’яті з 32 Гб вбудованої.

Цей бюджетник отримав подвійну тилову камеру на 13 і 5 Мп і фронтальну камеру на 8 Мп. Всі три камери зі світлосилою f / 1.9.

Смартфон Samsung Galaxy J7 Duos працює на базі Android 8.0 Oreo, а ємність акумулятора становить 3000 мАг. Жодної згадки про підтримку асистента Bixby.

Вартує Samsung Galaxy J7 Duos 16 990 рупій або приблизно 360$. Смартфон надійде в продаж в двох кольорах – чорному і золотом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоbad-android.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: