iOS 17 приносить невелике, але вкрай приємне налаштування на iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple згадала про функцію Haptic Touch і вдосконалила її. Про це пише MacRumors.

Згідно з джерелом, нововведення знайдено у свіжій бета-версії iOS 17, яка була випущена напередодні. Воно стосується швидкості роботи Haptic Touch – функції, яка дає змогу взаємодіяти з інтерфейсом за допомогою утримання пальця. Вона прийшла на зміну 3D Touch і тепер стала дуже схожа на неї.

Користувачі iPhone 6S, 7 і 8 пам’ятають, що 3D Touch спрацьовував дуже швидко, а Haptic Touch, який прийшов йому на зміну, – істотно повільніше. Починаючи з iOS 17, в iPhone з’явиться нове налаштування для Haptic Touch, що має назву “Швидко”, а всього тепер доступно три варіанти швидкості. Варіант “За замовчуванням” тепер відповідає швидкості роботи при виборі “Швидко” в iOS 16 і старіших ОС.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Завдяки новому налаштуванню Haptic Touch став ще ближче до втраченого 3D Touch і тепер взаємодіяти з системою стане набагато приємніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.