Смартфони

Оновлення iOS 17 отримає низку нових фішок

Share
Час читання: < 1 хв.

Незабаром вийде оновлення iOS 17, і, за запевненням Марка Гурмана з Bloomberg, буде додано нові функції. Наприклад, додаток “Здоров’я” вийде на iPad, буде покращено відстеження показників здоров’я, і навіть додадуть трекер настрою. Ці нововведення спрямовані в бік збільшення популярності iPad в установах медичної сфери, де планшети Apple вже і так активно використовуються.

Розміри дисплея iPad дають змогу користувачам комфортно переглядати фармакологічні рецепти, результати ЕКГ, різні аналізи тощо. Також нова система відстеження настрою покаже, як протягом дня змінювалися емоції власника.

На 2024 рік компанія Apple розробляє сервіс для коучингу зі здоров’я “Quartz”. Цей додаток буде підбирати індивідуальні пропозиції коучингу на базі інформації з Apple Watch.

Додаток матиме формат оплати у вигляді щомісячної підписки. Сервіс підбере план тренувань, складе правильну дієту і нагадуватиме про пропущені рекомендації.

Ще одне важливе оновлення – застосунки для відстеження артеріального тиску і глюкози в крові. Над цими сервісами Apple старається вже не перший рік.

Усі ці оновлення, за задумом Apple, мають збільшити кількість людей, які стежитимуть і піклуватимуться про своє здоров’я. Фахівці в медицині також позитивно оцінили ці нововведення.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iOS
  • Останні записи

    Xiaomi 15 Pro був помічений у руках віце-президента компанії Ван Сяояня

    Xiaomi ще не зробила публічного оголошення про нові смартфони, проте недавні витоки надали можливість побачити…

    13.10.2024

    Експерти рекомендують ретельно оглянути смартфон перед покупкою

    Купівля вживаної техніки — чудовий спосіб заощадити, але потребує уважності. За порадою експертів, перед покупкою…

    13.10.2024

    Перші фото чохлів для iPhone SE 4 спростовують деякі анонсовані інсайдерами зміни

    Журналіст Сонні Діксон, відомий своїми рідкісними, але точними інсайдами, поділився першою фотографією чохла для майбутнього…

    13.10.2024

    Консультант Microsoft розповів про використання шахраями технологій ШІ

    Сила штучного інтелекту відкриває нові обрії. Від автоматизації процесів до функцій, які раніше вважалися неможливими,…

    13.10.2024

    Експерт із кібербезпеки радить уникати особистих даних у паролях

    Експерт поділився порадами щодо захисту даних від кіберзлочинців. Він наголосив на важливості створення складних паролів,…

    13.10.2024

    Apple готує розумне кільце для відстеження здоров’я

    За чутками, Apple планує розширити свою лінійку пристроїв для охорони здоров'я, випустивши нове розумне кільце.…

    13.10.2024