Оновлення iOS 17 отримає низку нових фішок

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Незабаром вийде оновлення iOS 17, і, за запевненням Марка Гурмана з Bloomberg, буде додано нові функції. Наприклад, додаток “Здоров’я” вийде на iPad, буде покращено відстеження показників здоров’я, і навіть додадуть трекер настрою. Ці нововведення спрямовані в бік збільшення популярності iPad в установах медичної сфери, де планшети Apple вже і так активно використовуються.

Реклама

Розміри дисплея iPad дають змогу користувачам комфортно переглядати фармакологічні рецепти, результати ЕКГ, різні аналізи тощо. Також нова система відстеження настрою покаже, як протягом дня змінювалися емоції власника.

На 2024 рік компанія Apple розробляє сервіс для коучингу зі здоров’я “Quartz”. Цей додаток буде підбирати індивідуальні пропозиції коучингу на базі інформації з Apple Watch.

Додаток матиме формат оплати у вигляді щомісячної підписки. Сервіс підбере план тренувань, складе правильну дієту і нагадуватиме про пропущені рекомендації.

Ще одне важливе оновлення – застосунки для відстеження артеріального тиску і глюкози в крові. Над цими сервісами Apple старається вже не перший рік.

Усі ці оновлення, за задумом Apple, мають збільшити кількість людей, які стежитимуть і піклуватимуться про своє здоров’я. Фахівці в медицині також позитивно оцінили ці нововведення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ