ТОП-5 найкращих смартфонів vivo. Рейтинг 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цьому рейтингу я зібрав найкращі смартфони Vivo, які можна купити в 2023 році. На даний момент на ринку надана величезна кількість виробників мобільних смартфонів і вибрати потрібний апарат іноді не просте завдання. У цьому ТОПі я зібрав 5 найкращих смартфонів Vivo, які дивують з кожним роком новими функціями і можливостями, адже Vivo – одна з провідних виробників смартфонів, що пропонують нові технології, космічний дизайн і відмінну якість виконання. Сподіваюся наш рейтинг допоможе вам визначитися з вибором смартфона від Vivo.

Vivo Y31

Відкриває рейтинг бюджетний смартфон Vivo Y31, який може похвалитися деякими характеристиками, але і є деякі нюанси, за що цей телефон опинився на цьому місці. Насамперед я хочу торкнутися самого корпусу, його збірки і безпосередньо дизайну, хто б що не говорив, всі ми судимо по обкладинці. Корпус надано телефону виконаний із пластику, ніякого скла і металу тут чекати не варто, але зате, незважаючи на великий екран, він є досить легким, що не завдає будь-якого дискомфорту. Сам дизайн нічим не відрізняється від звичайних смартфонів, прямокутна форма зі звуженими боковинами, до речі, без чохла боюся, що він буде трохи слизький, і не зовсім зручний, але, на щастя, він йде в комплекті.

Ззаду корпусу розташувався блок з камерою і датчиками, який випирає, але чохол вирішує цю проблему. З особливостей тут є сканер відбитка пальця, вбудований у кнопку живлення. Екран просто IPS з роздільною здатністю 2408х1080 і з частотою оновлення 60 гц. Сам дисплей розміром 6.58″. Для ваших фото тут є основна камера на 48 МП і фронтальна на 16 М, шкода що немає ширококутного об’єктива, але і без цього фотки виходять чудові, за свою ціну.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За продуктивність відповідає процесор Snapdragon 662, хоч і платформа бюджетна, в невимогливі ігри пограти вийде, а ОЗП 4 ГБ. За автономність відповідає АКБ на 5000 мАг, без підзарядки може працювати до 28год, але все залежить від варіанту експлуатації. Для документів і фото тут пам’ять на 128 ГБ. За свої гроші, дуже непоганий смартфон з помірною продуктивністю і хорошою камерою.

Vivo T1

Четверте місце топа посідає Vivo T1. Смартфон вийшов цікавим, тому поспішаю вам розповісти про нього якомога більше. Зовнішній вигляд дуже красивий і оригінальний, задня кришка є невеликим градієнтом, який переливається на світлі, а також зверху розташувався напівпрозорий блок з камерами. Матеріал тут використали пластик, з об’єктивних причин. Телефон легкий і з середнім екраном 6,44″, але середній він тільки в нашому рейтингу, бо дисплей великий.

Матриця тут встановлена AMOLED з роздільною здатністю 2400х1080 пікселів. Герцовка тут обмежена 60 ГЦ, на жаль тільки так. Картинка на дисплеї AMOLED яскрава, ну і з передачею кольору теж справляється непогано. Усередині встановлений процесор Snapdragon 680G, разом з 6 ГБ оперативної пам’яті, пристрій працює без нарікань, в іграх відмінно показує себе на середніх налаштуваннях, нагрів тут мінімальний. Для фото, ігор, документів тут є внутрішній накопичувач на 128 ГБ, який можна розширити за допомогою SD карти.

Як і багато смартфонів, цей пристрій обзавівся потужним акумулятором на 5000 мАг, вистачає цієї ємності на довго, скажу вам так, при активній експлуатації приблизно 15 годин і більше. Камерний сенсор отримав роздільну здатність 50 МП, знімає пристойно, а також є нічний режим, фотки не соромно викладати в соц. Мережі. За невелику суму дуже гідний апарат вийшов, який я можу радити, як варіант до покупки.

Vivo Y35

Трійку найкращих відкриває Vivo Y35. Продуктивний смартфон, тим більше за свою низьку ціну. Телефон виконаний в сучасному красивому дизайні, без звужених країв, а тільки з тонкими гранями, все як треба для 2023 року, корпус з руки не вислизає. Смартфон легкий, з великим дисплеєм на 6,58″. Ви не відчуєте будь-якого дискомфорту під час експлуатації та носіння в кишені через маленьку вагу. Скла і металу тут немає, але телефон коштує всього 5 000 грн приблизно, тут все строго – матовий пластик, але повірте, смартфон виглядає дорожче, ніж є насправді. У комплекті також є прозорий чохол, який не ховає всю красу смартфона.

На задній кришці розташувався блок з двома камерами, одна з яких основна на 50МП. З переваг даного смартфона, тут залишився слот під microSD карту, що дасть вам можливість збільшити сховище, хоча і без цього воно тут ємне на 128 ГБ. Екран з IPS дисплеєм, а його роздільна здатність 2408х1080, все стандартно для цієї компанії, частота оновлення екрану – 90 ГЦ. Екран не найяскравіший, але кольори і деталізацію передає непогано, подивитися який-небудь фільм буде цілком комфортно.

Для камери тут два модулі, основний на 50 МП, як уже було згадано, і два інших по 2 МП, для макрозйомки та інших плюшок. Якість фото середнього рівня, але при хорошому освітленні можна отримати чіткі і барвисті картинки, автофокус моментальний. Процесор хоч і бюджетний, але досить продуктивний Snapdragon 680 4G і 4 ГБ оперативної пам’яті, система швидка, в іграшки пограти можна, але не на найвищих налаштуваннях. За гроші, які просять за цю модель, це дуже вигідно і витрати повністю окупаються, адже отримує чудовий смартфон для щоденного користування.

Vivo V25e

Друге місце рейтингу посідає VIVO V25e. Дизайн досить строгий, плоскі грані, але трохи завеликі рамки, деякі конкуренти змогли домогтися кращого результату за ті самі гроші, але це вже прискіпування, для свого рівня цілком тонкі. Незважаючи на це, задня сторона корпусу виконана з приємного матового скла і з пластиковими гранями, що додає кримінальності цьому смартфону. Телефон досить легкий і тонкий, а збірка виконана якісно, видно що постаралися. Камера на 64 МП робить хороші фотки, є HDR, точна передача кольору і різкість картинки на фотках. Фронтальна на 32 МБ – класика жанру, для Face ID зійде.

Сканер відбитка пальця тут сховався в екрані, реагує миттєво, крім цього є ще й розпізнавання по обличчю – працює також непогано. Швидка зарядка тут на 44 ВТ, а акумулятор на 5000 мАг, що вистачить до 14 годин, залежно від використання, зарядка в свою чергу від 0 до 100% за годину. Екран тут такий самий AMOLED, але сам дисплей менший на 6,44″, з роздільною здатністю 2400х1080, поганого про екран сказати не можу, цілком приємна картинка, кольори передаються точно. Частота ж екрану тут 90 ГЦ стабільно.

За залізо тут процесор Helio G99, про нього я розповів у минулому смартфоні, але завдяки 8 ГБ оперативної пам’яті та вбудованим 128 ГБ внутрішньої, смартфон вийшов швидким і оптимізованим, тротлінгу і нагрівання немає. Тонкий, елегантний, красивий, шустренький смартфон.

Vivo V27e

Найкращим смартфоном Vivo у 2023 році стала модель V27e. Починаючи з корпусу, хочеться відзначити, що він виконаний із пластику і має приємні розфарбував, по ньому не скажеш, що телефон є досить бюджетним, але як би там не було, він і не є бюджетним, все-таки ціна на нього від 15 000 грн. Сам дизайн плоский, з грубими гранями, мінімум заокруглення, крім цього зверху виділяється блок з камерами, але будьте акуратнішими, можуть з’явитися деякі проблеми з самою поверхнею, наприклад, такі, як облізання поверхні. Сам телефон великий, але є відносно легким і тонким, незважаючи на свою величину, а саме на великий AMOLED дисплей 6,62″, з роздільною здатністю екрану 2400х1080.

Тут ми плавно перетікаємо до екрану, матриця дуже непогана, кольори контрастні і яскраві, а частота оновлення до 120 ГЦ, але не в усьому додатку, у багатьох підтримується тільки 60 ГЦ, так що це більше маркетинговий хід. Всередині нашого смартфона встановили процесор MediaTek Helio G99, який стабільно забезпечуватиме продуктивність вашої ос, але він не є надпродуктивним для ігор. Щоб все працювало краще, тут встановлена швидка пам’ять ОЗП на 8 ГБ і внутрішній накопичувач на 256 ГБ.

Ширококутного модуля тут чомусь також немає, що дуже дивно, але загалом, фотки виходять хороші на камеру 64 МП, не раз милені, різкі і насичені, але не при поганому освітленні, для відео є стабілізація, а фронталка на 32 МП, про неї особливого нічого сказати не можу. Акумулятор тут на 4600 мАг, що дивно, а час роботи до 16 годин, цілком непогано. У комплекті також входить швидка зарядка на 66 ВТ, зарядка дійсно дуже швидка. Як на мене, смартфон отримав хорошим, ,

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.