Яким буде realme GT Neo 5 Pro? Китайці готують справжній безкомпромісний флагман

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після успішного релізу GT Neo 5, який отримав найшвидшу дротову зарядку на ринку, Realme вже працює над новим флагманом – Pro-версією гучної моделі. Сьогодні в мережу витекла частина її технічних характеристик, які можна назвати досить передбачуваними.

Realme GT Neo 5 Pro стане одним із перших флагманів на ринку з розігнаним чипом Snapdragon 8+ Gen 2 , тобто новою SoC від Qualcomm для телефонів преміум-класу. Процесор буде підтримуватися 16 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5X і 256/512 ГБ швидкого сховища на чіпах UFS 4.0.

Також, за словами інсайдера Digital Chat Station, смартфон отримає OLED-дисплей з діагоналлю приблизно 6.74 дюйма, з роздільною здатністю 1.5 К, частотою оновлення зображення 144 Гц і невидимим ШІМ 2160 Гц. Ємність акумулятора не розголошується, але відомо, що він підтримуватиме швидку зарядку 100 Вт. Це досить скромно на тлі звичайного GT Neo 5, який вийшов у двох версіях на 150 і 240 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Про камери відомо не багато – головним датчиком послужить 50-мегапіксельний Sony IMX890 з функцією оптичної стабілізації. Його доповнить неназваний ширококутний об’єктив, а ось наявність у новинці телевіка із зумом поки під питанням. Керувати роботою смарта буде Android 13 з оболонкою realme UI 4.0. Дебют Realme GT Neo 5 Pro має відбутися в третьому кварталі 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.