Концепт смартфона Nokia X

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HMD Global регулярно випускає нові пристрої різноманітних цінових сегментів, які можуть змагатися з багатьма гаджетами, представленими на ринку.

Сьогодні з’явилося концептуальне відео і фото майбутнього Nokia X. Зовні смартфон сильно відрізняється від більшості гаджетів. Раніше не з’являлося жодних даних, що стосуються виходу нового смартфона, тому даний концепт, найімовірніше, вигадка дизайнера.

Смартфон на зображеннях поміщений в металевий корпус, але є і пристрої з корпусом зі скла. Гаджет оснащений безрамковим дисплеєм з не зовсім звичайним виразом у верхній частині екрану: виїмка є тільки зліва, права частина покрита матеріалом корпусу. Пристрій оснащений стереодинаміками. На задній панелі розташований сканер відбитків пальців. Nokia X обладнаний подвійною основною камерою з датчиками ZEISS, розташованої горизонтально, є світлодіодний спалах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia X55.jpg (38 KB)

Пристрій оснащений 3,5-мм аудіороз’ємом і портом USB Type-C. Концептуальний гаджет представлений в декількох кольорах: білому, чорному, сріблястому і золотистому.

1Nokia X55.jpg (44 KB)

2Nokia X55.jpg (34 KB)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.