Poco F5 став лідером рейтингу найкращих бюджетних смартфонів Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Портал Xiaomi створив рейтинг найкращих бюджетних смартфонів за результатами останнього весняного місяця нинішнього року. Лідером серед рекомендованих до покупки недорогих апаратів став Poco F5.

Портал Xiaomiui підбив підсумки травня і в результаті склав рейтинг тих бюджетних смартфонів, які компанія рекомендує придбати користувачам. У Poco F5 перше місце. Це новинка, створена на базі субфлагманського чипсета Snapdragon 7+ Gen 2. З переваг лідера серед бюджетних смартфонів можна назвати наявність трьох камер. Основна на 64 Мп, ультраширококутна на 8 Мп і макромодуль з роздільною здатністю 2 Мп. Крім того, у новинки є AMOLED-дисплей на 6,67 дюймів з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення зображення 120 Гц. Ємність акумулятора 5000 мАг, підтримується швидка зарядка потужністю 67 Вт.

На другому місці Poco X5 5G. Він має ті самі характеристики екрана. Теж три камери, тільки основна має роздільну здатність 48 Мп. Чип смартфона Snapdragon 695, ємність акумулятора 5000 мАг, а зарядка потужністю 33 Вт. Він дешевший за лідера рейтингу. Redmi Note 12 4G на базі чипсета Snapdragon 685 ще дешевше Параметри екрана у нього не відрізняються від попередніх пристроїв. Основна камера на 50 Мп, дві інші такі ж, як у названих смартфонів. Не відрізняється він від своїх попередників також потужністю зарядки і ємністю акумулятора. Найбільш бюджетний варіант, який потрапив у топ Xiaomiui, це також Redmi 12C, а також Redmi A2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.