Топ-4 смартфони, про які не можна забувати, якщо хочеться оновитися

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хороших телефонів багато, і ми регулярно публікуємо списки найкращих моделей у різних напрямках. Це можуть бути новинки, бюджетні смартфони, флагмани тощо. Але час від часу ми відступаємо від встановлених рамок і ділимося з вами своєю думкою, які смартфони ми вважаємо хорошими за тими чи іншими параметрами. Цього разу я розповім про ті моделі, які варто згадати на сьогоднішній день, якщо ви хочете купити собі новий смартфон. Не всі вони належать до новинок, але вони досі добре себе показують і прослужать ще не один рік. А головне, вони належать до різних цінових категорій.

OnePlus Nord N20 5G – недорогий китайський смартфон

OnePlus відточувала лінійку Nord протягом кількох поколінь і навіть покращувала камеру. Зараз ми маємо дизайн, який подобається людям, і крутий AMOLED екран на передній панелі. Це не найяскравіший дисплей усіх часів, але завдяки насиченим кольорам і глибокому чорному кольору все виглядає добре.

Всередині знаходиться процесор Snapdragon 695, який забезпечує достатню продуктивність практично для всього, що ви можете на нього поставити. OnePlus навіть має 3,5 мм роз’єм для навушників та підтримку NFC, що є ще двома речами, які зазвичай не зустрічаються в телефонах цього цінового діапазону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загалом, це найкращий процесор, найкращий дисплей, роз’єм 3,5 мм, підтримка карт microSD і NFC у телефоні вартістю близько 10 000 гривень. Це дивно, якщо не сказати більше.

Але всі ці бонуси не обходяться без деяких недоліків. Серед них те, що телефон поставляється з Android 11 і отримає тільки одне оновлення до Android 12. Враховуючи, що Android 13 вийшов минулої осені, це ставить телефон у невигідне становище.

Samsung Galaxy A23 5G – доступний Самсунг

Серія Galaxy S від Samsung привертає до себе найбільше уваги, але ці телефони далеко не єдині, які виробляє компанія. Якщо ви хочете отримати в свої руки надійний смартфон, який не вдарить по кишені, зверніть увагу на Galaxy A23 5G.

Він може похвалитися безліччю характеристик, серед яких 6,5-дюймовий дисплей FHD+ з частотою оновлення 120 Гц, а також дуже пристойний чипсет Snapdragon 695 і велика батарея ємністю 5000 мАг.

Масив із чотирьох камер дає змогу знімати з максимальною роздільною здатністю 50 Мп. Так само є надширокий модуль на 5 Мп. Воно доповнюються датчиком глибини і макромодулем. Для своєї вартості все це працює добре, але не ідеально. Зате є підтримка карт пам’яті, яка дає змогу розширити сховище з мізерних 64 ГБ до 1 ТБ.

Можливо, його найбільшою перевагою при порівнянні Galaxy A23 з Nord N20 є те, що першому гарантовано два оновлення ОС крім Android 12. Деяких людей один тільки цей факт може підштовхнути до покупки.

Звісно, це найкращий пристрій на ринку, а великі рамки можуть викликати в нас головний біль, але ви отримуєте хороший баланс витрачених коштів і отриманої продуктивності. Його теж точно варто включити в шорт-лист при виборі нового смартфона.

Google Pixel 6 – вигідний смартфон

Так, Google Pixel 6a дорожчий за попередні моделі, але ці гроші не пропадуть даремно, оскільки Google Pixel 6a наразі є одним із найкращих відносно недорогих телефонів Android, які можна купити, зокрема, в Україні.

Pixel 6a може похвалитися яскравим AMOLED-дисплеєм і гарним чипсетом Google Tensor – тим самим, що і в дорожчих Pixel 6 і Pixel 6 Pro. Ви також отримуєте всі ексклюзивні функції камери, доступні у флагманах Pixel поряд з ОС Android 13, адаптивною зарядкою і витонченим дизайном, яким славляться останні моделі телефонів Google.

Pixel 7a – перший Андроїд, який хочеться купити замість iPhone.

Але і цей телефон не ідеальний. У вас немає роз’єму для навушників або бездротової зарядки, а частота оновлення дисплея становить лише 60 Гц. Але співвідношення ціна і якості робить телефон дуже цікавим, незважаючи на те, що йому вже рік.

TCL 20C – хороший телефон

Не можна заперечувати, наскільки хороші Nord N20 і Galaxy A23, але багатьом вони здаються переоціненими. Плюс, багато людей захочуть телефон більшого розміру. Тому ви повинні розглянути і цей телефон.

По-перше, у TCL 20S чудовий дисплей. Це 6,67-дюймова РК-панель Full HD+, секретною зброєю якої є технологія TCL NXTVISION. Це дає змогу отримати чіткіше зображення і яскравіші кольори, створюючи чудову основу для ігор, фільмів і багато чого іншого.

Внутрішній устрій TCL 20S так само викликає інтерес. Телефон пропонує хорошу продуктивність, 128 ГБ розширюваної пам’яті та велику батарею ємністю 5000 мАг. Його основний 64 Мп датчик значно кращий за 48 Мп у попередньому поколінні. Щоправда, оновлення безпеки гарантовані лише до середини 2023 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.