Експерти розповіли, яким буде екран нового iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти різних зарубіжних видань розповіли, яким буде екран майбутніх iPhone. Очікується, що вийде кілька варіантів флагманів Apple, і не виключено, що вони будуть оснащені різними дисплеями.

За даними Bloomberg, нові iPhone отримають закруглені краї, що дозволить збільшити «безрамковий» смартфон. Проте, така особливість може з’явитися вже в 2019 або 2020 році. Пов’язана така зміна з трендом в дизайні: сьогодні закруглені краї є «фішкою» Samsung, і інші виробники теж «підтягуються». Тим не менш, багато скаржаться, що смартфон випадає з рук.

Нові iPhone, можливо, будуть управлятися без дотику – за аналогією з гаджетами Samsung Note, які управляються за допомогою стилуса на відстані 1-2 см від девайса. Експерти очікують, що Apple буде розпізнавати на відстані наближення пальця. Таким чином, наприклад, можна буде наблизити зображення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед найцікавіших особливостей нових екранів – використання їх замість антени. Подібна особливість вже використовується в Apple Watch Series 3. А це, в свою чергу, дасть можливість поекспериментувати з дизайном iPhone.

Очікується також перехід на MicroLED – технології світлодіодів на основі нітриду галію, які в 10 разів тонше волосся. Цю технологію Apple купили в 2014 році. У порівнянні з OLED, такі екрани споживають менше електроенергії, більш контрастні і яскраві, а також забезпечують більшу глибину чорного.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.