У HarmonyOS 3 з’явилися нові корисні функції

Разом із червневим оновленням ПЗ для смартфонів Mate 50 компанія HUAWEI додала в HarmonyOS 3 відразу кілька нових функцій. Усі вони спрямовані на оптимізацію роботи ОС і поліпшення користувацького досвіду.

Одним з найпомітніших нововведень стало “прокачування” фірмових віджетів. Інтелектуальний алгоритм тепер не тільки автоматично підбирає їхній вміст, а й дає змогу об’єднувати в групи.

Заодно було поліпшено функцію поділу екрана, яка дає можливість роботи в режимі багатозадачності. Тепер перемикати додатки на екрані можна за допомогою однієї кнопки. Крім того, користувач може зберігати пари додатків для подальшого швидкого запуску.

Корисне оновлення отримав і додаток “Календар”, який навчився автоматично генерувати електронний розклад за завантаженою фотографією, і виводити на екран заздалегідь призначені нагадування. За заявою компанії, ця функція буде особливо корисна студентам.

Нарешті, в мобільній ОС з’явилася можливість обміну аудіофайлами за допомогою однієї кнопки, було реалізовано функцію плавного регулювання гучності під час розмови, а системні анімації стали більш інтерактивними. Кілька змін отримала й утиліта AppGuard. Вона дає змогу керувати активністю додатків, виконувати пошук прихованих процесів та інші корисні дії для оптимізації роботи смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.