ТОП-15 найпопулярніших дорогих смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найбільший інтерес серед усіх категорій смартфонів завжди викликали флагмани. Саме в таких пристроях реалізують найпередовіші технології, і за флагманськими моделями ми розуміємо, куди рухається індустрія загалом. Тим цікавіше дізнатися, а які смартфони топового сегмента популярніші за інші?

Аналітична компанія Canalys опублікувала топ найбільш продаваних смартфонів за ціною від $500 і вище за перший квартал 2023-го року. На пристрої преміум-сегмента, до речі, припадає солідна частка від усього ринку – 31%.

Про домінуючий бренд здогадатися нескладно. Компанія Apple далеко попереду інших, настільки, що окупувала відразу перші 4 рядки топа. Безумовним лідером став iPhone 14 Pro Max, слідом за ним ще 2 гаджети з нової лінійки – iPhone 14 Pro, iPhone 14, ну а четвертим став iPhone 13. Увірватися в першу п’ятірку вдалося лише Samsung з її флагманським Galaxy S23 Ultra, нехай і в якості замикаючого.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім пристроїв від купертинівців і південнокорейської корпорації, в рейтингу засвітилися і китайські флагмани. Це Xiaomi 13 на 13-му ж рядку, і HUAWEI Mate 50 на 14-му. Також статистика демонструє, що преміальні смартфони стали купувати частіше, частка їхнього ринку зросла на 4.7%, як порівняти з минулим роком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.