Топ-10 смартфонів які залишаються плавно працювати навіть після тривалого часу роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники бенчмарка Master Lu оновили рейтинг смартфонів, інтерфейс яких залишається плавним навіть після тривалого часу роботи без скидання і перезавантаження. Для визначення переможця використовували комплексну серію тестів, що імітують “старіння” смартфона при високому навантаженні на залізо і ОС.

Набір випробувань для “піддослідних” містив видалення і запис файлів у внутрішню пам’ять, установку 150 різних застосунків, а також імітацію нестачі вільного місця і перемикання між запущеними програмами. Під час оцінки 20 моделей смартфонів враховувалися різні показники, зокрема швидкість увімкнення і перезавантаження, а також поведінка інтерфейсу в режимі багатозадачності.

За підсумками тестування перше місце посів смартфон OPPO Find X6 Pro на базі процесора Snapdragon 8 Gen 2. На другому розташувався Xiaomi 13, на третьому – OPPO Reno10 Pro+. Замкнули топ-5 моделі iQOO 11 Pro і vivo X90 Pro+, за ними розташувалися vivo X90, OPPO Reno10 Pro, iQOO Neo 7, OPPO Reno9 Pro+ і vivo S16 Pro. Флагманський Samsung Galaxy S23 Ultra зміг посісти лише 17-е місце рейтингу за версією бенчмарка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.