Categories: Смартфони

Найочікуваніші смартфони «другого ешелону» в 2018 році

Share

У компаній, які борються за місце під сонцем на ринку смартфонів, часом виходять навіть більш цікаві моделі, ніж у визнаних лідерів. Пропонуємо огляд новинок, які будуть намагатися здивувати нас в 2018. І якщо план виробника спрацює, моментальна з доставкою кредитна карта допоможе стати власником ультрасучасного апарату відразу після виходу, а не чекати, поки він застаріє.

Xiaomi Mi Mix 3

Коли чекати:

Восени

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим планують дивувати:

Китайська компанія Xiaomi давно заробила хорошу репутацію, проте продовжує дотримуватися приємної для покупців цінової політики. Ось і Mi Mix 3 напевно порадує тих, хто хотів би обзавестися безрамочніком з флагманськими характеристиками. Судячи з анонсів, новинку оснастять потужним процесором Snapdragon 845 і оперативною пам’яттю до 8 ГБ, а AMOLED-дисплей дотягнуть до найвищих світових стандартів. І при цьому знову вмудряться призначити одну з найбільш привабливих цін на ринку.

Essential Phone 2

Коли чекати:

Влітку

Чим планують дивувати:

Створена лише рік тому компанія відразу привернула увагу, адже у її керма стоїть Енді Рубін – один з тих, хто подарував світові Android. Тепер Рубін мріє про смартфони, які були б бездоганні і всередині, і зовні. Перший млинець вийшов швидше грудкою: впізнаваний дизайн Essential Phone публіці сподобався, а ось сирувате ПО, відверто завищена ціна і сумнівна камера – не дуже. До літа Essential спробують провести роботу над помилками і випустити модель без недоліків.

Google Pixel 3

Коли чекати:

Восени

Чим планують дивувати:

Google позиціонує лінійку Pixel як преміумного і має на те підстави: у смартфонів хороша продуктивність і гідні камери. А ось дисплеї піддавалися критиці, так що їх поліпшенням напевно займуться в першу чергу. Також від одного з лідерів ринку IT-технологій чекають удосконалення штучного інтелекту і здатності до навчання. Якщо ще і батарею розроблять потужніший, пристрій виявиться багатообіцяючою новинкою осені.

Moto Z3 Force

Коли чекати:

Влітку

Чим планують дивувати:

Якщо ви часто кидаєте телефони, вам сподобається технологія ShatterShield, яку обіцяють реалізувати в Z3 Force. Ця розробка робить екран куди менш уразливим: поверх гнучкої матриці встановлюється ударостійке сенсорне покриття, потім ще одне пластикове, і все це покривається захисною плівкою. Також ще в минулому році представники компанії обмовилися про вбудований 5G-модемі. Все інше поки з області припущень і чуток.

Зацікавила одна з моделей в списку? Чекати залишилося недовго: вже в цьому році ви дізнаєтеся, чи виявиться якийсь смартфон вашої мрії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • Moto Z3 Force должен быть прикольным но то что он будет не с таким экраном и то тчо сканер отпечатка будет сбоку уж это вот точно.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    HTC випустить новий смартфон на Snapdragon 7 Gen 3 (фото)

    Смартфони HTC давно перестали бути масовими, але зникати з ринку не збираються. У Geekbench засвітилася…

    29.04.2024

    iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone

    За чутками, iOS 18 стане найбільшим оновленням для iPhone, в якому Apple інтегрує штучний інтелект…

    29.04.2024

    Розкрито нову інформацію про суперфлагман Samsung Galaxy S25 Ultra

    Інформацією про смартфон поділився мережевий аналітик під псевдонімом Sawyergalox. За словами інсайдера, південнокорейський техногігант вирішив…

    29.04.2024

    Новий iPad Pro раптово здивує секретним чіпсетом Apple

    Зважаючи на все, компанія прагне стати лідером із впровадження нейромережевих функцій у свої пристрої. Журналіст…

    29.04.2024

    Гурман: Випуск Apple Vision Pro 2 не планується до кінця 2026 року

    Компанія Apple не планує випускати друге покоління гарнітури Vision Pro до кінця 2026 року, повідомляє…

    29.04.2024

    Європейський Союз встановив нові правила для iPadOS

    У понеділок антимонопольні органи ЄС назвали iPadOS, операційну систему Apple для планшетів, важливим цифровим фільтром…

    29.04.2024