Найочікуваніші смартфони «другого ешелону» в 2018 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компаній, які борються за місце під сонцем на ринку смартфонів, часом виходять навіть більш цікаві моделі, ніж у визнаних лідерів. Пропонуємо огляд новинок, які будуть намагатися здивувати нас в 2018. І якщо план виробника спрацює, моментальна з доставкою кредитна карта допоможе стати власником ультрасучасного апарату відразу після виходу, а не чекати, поки він застаріє.

Xiaomi Mi Mix 3

Коли чекати:

Восени

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чим планують дивувати:

Китайська компанія Xiaomi давно заробила хорошу репутацію, проте продовжує дотримуватися приємної для покупців цінової політики. Ось і Mi Mix 3 напевно порадує тих, хто хотів би обзавестися безрамочніком з флагманськими характеристиками. Судячи з анонсів, новинку оснастять потужним процесором Snapdragon 845 і оперативною пам’яттю до 8 ГБ, а AMOLED-дисплей дотягнуть до найвищих світових стандартів. І при цьому знову вмудряться призначити одну з найбільш привабливих цін на ринку.

Essential Phone 2

Коли чекати:

Влітку

Чим планують дивувати:

Створена лише рік тому компанія відразу привернула увагу, адже у її керма стоїть Енді Рубін – один з тих, хто подарував світові Android. Тепер Рубін мріє про смартфони, які були б бездоганні і всередині, і зовні. Перший млинець вийшов швидше грудкою: впізнаваний дизайн Essential Phone публіці сподобався, а ось сирувате ПО, відверто завищена ціна і сумнівна камера – не дуже. До літа Essential спробують провести роботу над помилками і випустити модель без недоліків.

Google Pixel 3

Коли чекати:

Восени

Чим планують дивувати:

Google позиціонує лінійку Pixel як преміумного і має на те підстави: у смартфонів хороша продуктивність і гідні камери. А ось дисплеї піддавалися критиці, так що їх поліпшенням напевно займуться в першу чергу. Також від одного з лідерів ринку IT-технологій чекають удосконалення штучного інтелекту і здатності до навчання. Якщо ще і батарею розроблять потужніший, пристрій виявиться багатообіцяючою новинкою осені.

Moto Z3 Force

Коли чекати:

Влітку

Чим планують дивувати:

Якщо ви часто кидаєте телефони, вам сподобається технологія ShatterShield, яку обіцяють реалізувати в Z3 Force. Ця розробка робить екран куди менш уразливим: поверх гнучкої матриці встановлюється ударостійке сенсорне покриття, потім ще одне пластикове, і все це покривається захисною плівкою. Також ще в минулому році представники компанії обмовилися про вбудований 5G-модемі. Все інше поки з області припущень і чуток.

Зацікавила одна з моделей в списку? Чекати залишилося недовго: вже в цьому році ви дізнаєтеся, чи виявиться якийсь смартфон вашої мрії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.