Наближається випуск Galaxy S23 FE: останні новини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже деякий час ходять чутки про Samsung Galaxy S23 FE. Довгий час популярне “фанатське видання” флагманської лінійки вважалося мертвим. Тепер, коли більш доступна версія Samsung Galaxy S23 знову подає ознаки життя, вона, як повідомляється, буде представлена дуже скоро.

Минулого року Samsung знехтувала варіантом FE, який раніше був дуже популярний серед користувачів з обмеженим бюджетом на своїх власних флагманах, і не представила злегка адаптовану версію стандартної моделі цієї серії. Потім в останні тижні стало просочуватися все більше і більше подробиць про нове фанатське видання. Коли саме з’явиться Galaxy S23 FE, досі не було інформації. Нещодавній слух у Твіттері став несподіванкою, і в грі з’явилася приблизна дата релізу.

Samsung Galaxy S23 FE планується через кілька тижнів

Якщо вірити добре поінформованому користувачеві Twitter Revegnus, випуск Galaxy S23 FE практично близький. З чуток, очікується, що Fan Edition вийде в деяких регіонах у липні або серпні 2023 року. На які ринки орієнтується Samsung, користувач не розкриває. Якщо ця інформація підтвердиться, то, якщо пощастить, ми зможемо побачити нового члена лінійки Samsung Galaxy S23 приблизно через 5-6 тижнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть із трохи пізнішим анонсом у серпні телефон Samsung буде дуже рано представлений у продуктовому циклі серії. Зовсім недавно південнокорейська компанія представила свою фанатську версію Galaxy S21 незадовго до випуску пристроїв Galaxy S22. Це повернуло б Samsung до того ж ритму, який ми колись бачили в успішній Galaxy S20 FE.

Через мляві продажі серії S є прогнози, що Samsung Electronics випустить Galaxy S23 FE в певних регіонах до запуску нового складного телефону. У цьому випадку очікується, що Galaxy S23 FE вийде приблизно в липні або серпні.

Очікується, що Galaxy S23 FE збільшить продажі серії S23

Згідно з поширюваною інформацією, для нових планів є вагомі причини. Подейкують, що нинішня флагманська лінійка Samsung переживає значний спад продажів. Ймовірно, компанія хоче використати це, щоб пом’якшити негативну тенденцію продажів лінійки S23 і забезпечити новий імпульс.

Чи вдасться це, ще невідомо. Однак подальші витоки малюють похмуру картину. Samsung може знову повернутися до вітчизняних процесорів Exynos в усьому світі після того, як виробник нарешті зміг потішити в Європі швидкими чіпами Qualcomm. У нашому огляді Galaxy S23 Ultra смартфон справив враження і усунув багато недоліків SoC Exynos. Такий крок назад цілком може підірвати мотивацію до покупки у фанатів Galaxy.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.