Найкращий флагманський смартфон 2023 року. Рейтинг iTechua

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Який флагманський смартфон вибрати навесні 2023 року? На ринку представлено безліч новинок у ціновій категорії від 25 тисяч гривень, але далеко не всі пристрої отримали ідеальні характеристики і відповідають високим вимогам.

Флагманський пристрій має бути хорошим у всьому – починаючи від зовнішнього вигляду і закінчуючи підтримкою з боку виробника.

iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro або його побратим з приставкою “Max” цілком можна назвати ідеальними пристроями в усьому. На даний момент – це найкраще, що змогли зробити в Apple: новітній чіп A16 Bionic, ОЗП 6 Гб, пам’ять 128 Гб або 1 Тб, а ще блок камер з дуже якісними сенсорами і датчиками. Фотографії завжди будуть найкращої якості.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На що звернути увагу: iPhone 14 Pro має не найпотужніший АКБ на 3200 мАг із застарілою зарядкою на 15 Вт.

Xiaomi 13 Pro

Вінець технологічної думки від китайського виробника. У Xiaomi 13 Pro акцент було зроблено на кілька характеристик, а саме блок камер (50+50+50 Мп), а також наявність надшвидкої зарядки на 120 Вт. Оперативною пам’яттю вже нікого не здивувати, але тут може стояти до 12 Гб, а ще до 512 Гб вбудованої пам’яті. Дисплей 6.73 дюйма виконаний за технологією LTPO AMOLED і є найкращим у своєму класі.

На що звернути увагу: модель отримала відмінний блок основних камер, але є деякі претензії до фронталки, яка видає 32 Мп. Знімки непогані, але є над чим працювати.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Компанія Samsung вирішила здивувати дуже якісним і яскравим дисплеєм 6.8 дюйма, виконаним на базі технології Dynamic AMOLED 2X. Також новинка отримала потужний процесор Snapdragon 8 Gen 2, здатний видавати до 3.36 ГЦ. За якість знімків відповідає основний блок камер на 200 Мп з оптичним зумом (100х) та іншими фішками. Радує і наявність швидкої зарядки на 45 Вт, хоча могли додати трохи більше потужності.

На що звернути увагу: пристрій майже ідеальний, але за габаритами підійде далеко не всім користувачам.

OnePlus 11

OnePlus 11 не дарма потрапив до цього рейтингу, адже пристрій отримав дуже цікаві характеристики, зокрема Fluid AMOLED дисплей із підтримкою 120 Гц, процесор Snapdragon 8 Gen 2 і потужний блок камер. Новинка від початку має дуже крутий і солідний вигляд, а коштує всього від 30 тисяч гривень. Напевно, це один з найдешевших флагманів на вітчизняному ринку, який нічим не поступається більш дорогим моделям.

Більше інформації про новинки у світі гаджетів, огляди та корисні статті ви зможете знайти в розділі Касла-блог. Не забуваємо, що в нашому інтернет-магазині найкращі ціни на смартфони та побутову техніку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.