Ціну та характеристики Motorola RAZR 40 Ultra розкрито до найдрібніших подробиць

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Motorola анонсує свої нові смартфони зі складним екраном на заході 1 червня. Очікується, що представлять Razr 40 Ultra і дешевший Razr 40. Обидва телефони стали фігурантами численних витоків останніми тижнями, а тепер німецький сайт Winfuture розкрив ціну і детальніші характеристики моделі Razr 40 Ultra.

Razr 40 Ultra – це справжній флагман з просунутими функціями, особливо в частині дисплея. Він отримає складну 6.9-дюймову OLED-панель з роздільною здатністю 2400 x 1080 пікселів і адаптивною частотою оновлення до 165 Гц! Зовнішній екран на 3.6-дюйма покриває майже всю площу корпусу, і виходить за межі камер.

У нього інтегрують два об’єктиви на 12+13 МП (з оптичною стабілізацією в основному і надширококутному модулі), а також світлодіодний спалах. Ще одна камера – 32-мегапіксельна фронталка, розташована всередині телефону.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продуктивність Razr 40 Ultra забезпечуватиме торішній флагманський чип Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, а не новітній Snapdragon 8 Gen 2. Це як і раніше актуальна платформа, з тактовою частотою до 3.2 Гц, яку доповнить 8 гігабайт оперативної пам’яті (LPDDR5) і 256 гігабайт вбудованої пам’яті (UFS 3.1).

Також девайс отримає підтримку 5G з’єднання, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3 і NFC. Ємність акумулятора складе 3800 мАг, він підтримує 33-ватну зарядку через дріт. Операційна система, природно, остання версія Android 13.

Motorola Razr 40 Ultra дебютує в трьох кольорах: Viva Magenta, Infinity Black і Glacier Blue. В Європі новинку продаватимуть за 1169-1199 євро, залежно від країни.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.