Xiaomi: Як відключити рекламу, чи можливий смартфон без реклами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зокрема, Xiaomi середнього класу пропонує багато смартфонів за невеликі гроші. Для цього ви частіше будете стикатися з дратівливою рекламою в призначеному для користувача інтерфейсі Android MIUI. Чого багато хто не знає: ви можете відключити рекламу в Xiaomi. Дізнайтеся, що вам потрібно для цього зробити, тут і зараз.

Почнемо з того, що неприємним сюрпризом є не оголошення. Xiaomi відкрито заявляє, що реклама є частиною стратегії компанії. Це, серед іншого, дозволяє реалізувати вигідні закупівельні ціни. Це стосується низки популярних смартфонів, таких як Xiaomi Redmi Note 10 Pro. Використовуючи цей приклад, ми покажемо вам, як відключити надокучливу рекламу Xiaomi. Але процес, імовірно, буде таким самим на інших моделях від виробника.

Вимкнути системну рекламу MIUI

Перше, що вам потрібно зробити, це вимкнути пункт “msa” (що означає “Системна реклама MIUI”) у налаштуваннях. Ця програма контролює безліч рекламних оголошень у системі MIUI. Ось як це зробити:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Відкрийте для неї налаштування.
  • Натисніть “Паролі та безпека”.
  • У розділі “Авторизація та відгук” з’явиться список різних записів.
  • Прокручує до “msa” і натискає кнопку поруч із ним.
  • Зачекайте 10 секунд, потім натисніть “Скасувати”.
  • Перезавантажте мобільний телефон.

Якщо це не спрацювало першого разу, не здавайтеся. Цілком може статися так, що вам доведеться повторити процес кілька разів, поки ваш смартфон Xiaomi не прийме введення. У нас все вийшло без повідомлення про помилку після третьої спроби.

Вимкнути рекламу під час встановлення програми

Можливо, ви вперше зіткнулися з цією рекламою на своєму телефоні Xiaomi: щойно ви встановлюєте додаток з Google Play Store, з’являється перевірка безпеки програми. Незалежно від того, який застосунок ви наразі активно використовуєте на передньому плані. Потім під цією перевіркою ви побачите велике дратівливе рекламне оголошення.

Вам не слід в роздратуванні відштовхувати вікно, а краще трохи озирнутися. А саме, у правому верхньому кутку ви знайдете значок шестерні. Вибравши його, ви можете відключити пункти “Сканування безпеки” і “Перегляд рекомендацій” у наступному меню. Відтепер ви будете позбавлені спливаючого вікна.

Вимкнути персоналізовану рекламу

У налаштуваннях ви також можете позбутися персоналізованої реклами. Таким чином, використовується менше особистої інформації про вас. Для цього виконайте такі дії:

  • Відкриває налаштування.
  • Натисніть “Конфіденційність.
  • У розділі “Послуги відображення” ви переходите до запису: “Персоналізовані рекламні пропозиції”.
  • Торкайтеся кнопки поруч із нею. Якщо вона більше не синя, а сіра, ви також відключили цей пункт.

Блокування програми: приховати рекламу

Далі ви можете відключити рекламу в пункті меню “Блокування додатків”. Для цього ви можете подивитися в налаштуваннях пункт “Додатки”. Ви маєте побачити пункт меню “Блокування застосунку”. Якщо ви виберете один, відкриється меню з кількома додатками. Тут ви можете за потреби заблокувати рекламу в додатках. Якщо ви більше не хочете бачити рекламу, натисніть на шестірню в правому верхньому кутку і зніміть прапорець із пункту “Показувати рекомендації (реклама)”.

Центр безпеки: відключити рекламу Xiaomi

Ви також побачите рекомендації в додатку безпеки. Щоб вам більше не доводилося їх бачити, відкрийте застосунок і натисніть на значок шестерні в правому верхньому кутку. Натиснувши ще одну кнопку поруч із написом “Показувати рекомендації (реклама)”, ви позбудетеся і реклами тут.

Mi Browser: покінчимо з рекламою

Щоб мати можливість відключити рекламу в браузері Xiaomi Mi, просто виконайте такі дії:

  • Відкриває браузер Mi.
  • Натисніть на свій профіль у правому нижньому кутку.
  • Натисніть на шестірню в правому верхньому кутку (Налаштування).
  • Відкриває “Додатково”.
  • Відключає повзунок поруч із написом “Показувати рекламу”.

Папки: видалити рекламу

Для забезпечення чистої структури папок без шкідливого ПЗ, рекомендованого для встановлення, вам також слід відключити рекомендації додатків у папках додатків. На головному екрані ви просто проводите пальцем по вільному простору, поки не перейдете в режим редагування. Тут ви можете знайти в розділі “Налаштування” і “Детальніше” пункт “Показати пропозиції”. Щоб відключити її, ви також можете просто натиснути відповідну кнопку тут.

Зробити більше додатків Xiaomi без реклами

Є ще кілька додатків, які потенційно можуть відображати рекламу. До них належать, наприклад, завантажувальний застосунок, музичний застосунок або магазин тем. У кожному випадку тут можна відключити рекламу Xiaomi, використовуючи ту саму схему, що і в додатках, представлених досі. Просто відкрийте конкретний застосунок і перейдіть до налаштувань, натиснувши на три крапки в правому верхньому куті. Тут ви маєте знайти запис “Показувати рекламу” і мати можливість легко вимкнути її.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.