Смартфони

Представлено Huawei Nova Y91 з батареєю на 7000 мАг

Share

Асортимент смартфонів Huawei на світовому ринку поповнився новою моделлю із серії Huawei Nova. Отже, зустрічайте, Huawei Nova Y91 з гігантським дисплеєм і великим акумулятором, який забезпечить смартфону високу автономність.

Huawei Nova Y91 побудований на базі чипсета Qualcomm Snapdragon 680, який пов’язаний з 8 Гбайт оперативної пам’яті. Конфігурація вбудованої пам’яті у смартфона дві: 128 або 256 Гбайт.

Дисплей нового смартфона Huawei являє собою 6,95-дюймову IPS LCD-панель з роздільною здатністю Full HD+ (2376х1080 пікселів), частотою оновлення зображення 90 Гц і частотою дискретизації сенсорного шару 270 Гц. У верхній частині екрана є великий виріз у стилі iPhone де ховається динамік і фронтальна камера з роздільною здатністю 8 мегапікселів. На тильному боці смартфона у великому модулі круглої форми встановлено 50-мегапіксельну основну камеру, доповнену 2-мегапіксельним датчиком глибини для портретної зйомки і світлодіодним спалахом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономну роботу Huawei Nova Y91 відповідає акумуляторна батарея ємністю 7000 мАг. Вона підтримує швидку 22,5-ватну дротову зарядку через порт USB Type-C. Серед інших особливостей нового смартфона – стереодинаміки, вбудований у кнопку живлення на бічній грані сканер відбитків пальців і підтримка двох SIM-карт. З бездротових комунікацій згадується про наявність 4G VoLTE, Wi-Fi 801.ac, Bluetooth 5.0 і GPS.

Вартість і терміни початку продажів Huawei Nova Y91 виробник залишив за кадром. Поки відомо лише, що на вибір покупцям запропонують два кольори корпусу: сріблястий і чорний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Huawei
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024