Представлено Huawei Nova Y91 з батареєю на 7000 мАг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Асортимент смартфонів Huawei на світовому ринку поповнився новою моделлю із серії Huawei Nova. Отже, зустрічайте, Huawei Nova Y91 з гігантським дисплеєм і великим акумулятором, який забезпечить смартфону високу автономність.

Huawei Nova Y91 побудований на базі чипсета Qualcomm Snapdragon 680, який пов’язаний з 8 Гбайт оперативної пам’яті. Конфігурація вбудованої пам’яті у смартфона дві: 128 або 256 Гбайт.

Дисплей нового смартфона Huawei являє собою 6,95-дюймову IPS LCD-панель з роздільною здатністю Full HD+ (2376х1080 пікселів), частотою оновлення зображення 90 Гц і частотою дискретизації сенсорного шару 270 Гц. У верхній частині екрана є великий виріз у стилі iPhone де ховається динамік і фронтальна камера з роздільною здатністю 8 мегапікселів. На тильному боці смартфона у великому модулі круглої форми встановлено 50-мегапіксельну основну камеру, доповнену 2-мегапіксельним датчиком глибини для портретної зйомки і світлодіодним спалахом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономну роботу Huawei Nova Y91 відповідає акумуляторна батарея ємністю 7000 мАг. Вона підтримує швидку 22,5-ватну дротову зарядку через порт USB Type-C. Серед інших особливостей нового смартфона – стереодинаміки, вбудований у кнопку живлення на бічній грані сканер відбитків пальців і підтримка двох SIM-карт. З бездротових комунікацій згадується про наявність 4G VoLTE, Wi-Fi 801.ac, Bluetooth 5.0 і GPS.

Вартість і терміни початку продажів Huawei Nova Y91 виробник залишив за кадром. Поки відомо лише, що на вибір покупцям запропонують два кольори корпусу: сріблястий і чорний.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.