Розкладачку Motorola Razr 40 Ultra показали в дії – фото

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий інсайдер Еван Бласс продовжує активно публікувати офіційні промоматеріали про новий складаний смартфон Motorola Razr 40 Ultra. Цього разу він поділився зображеннями і відео, що демонструють роботу з пристроєм. Крім того, була підтверджена європейська ціна новинки.

Як уже відомо, Razr 40 Ultra (у США смартфон називатиметься Razr+) оснастять 6,9-дюймовим pOLED-дисплеєм з роздільною здатністю 2640х1080 пікселів і частотою оновлення 165 Гц всередині, а також 3,6-дюймовим pOLED-дисплеєм зовні. Останній займатиме майже половину корпусу, і в нього будуть “врізані” дві камери зі спалахом.

На нових рендерах і відео Еван Бласс показав можливості зовнішнього екрана. Виявилося, що через нього можна буде повноцінно користуватися практично всіма функціями пристрою. Наприклад, дивитися відео, керувати відтворенням музики, відповідати на повідомлення, використовувати навігацію в картах і навіть запускати різні ігри. Motorola підготувала ексклюзивну гру: в ній потрібно провести кульку лабіринтом до виходу, яким виступає одна з камер. Цікаво, що для максимально ефективного використання доступного простору компанія змістила панель повідомлень у нижню частину екрана – збоку від камер.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З чуток, Razr 40 Ultra отримає минулорічний флагманський процесор Snapdragon 8+ Gen 1, акумулятор ємністю 3640 мАг з підтримкою зарядки потужністю 33 Вт, 12-Мп основну, 13-Мп ультраширококутну і 32-Мп фронтальну камери.

Інший надійний інсайдер Роланд Квандт підтвердив, що в Європі Razr 40 Ultra коштуватиме 1199 євро за версію 8 + 256 ГБ. Разом із цим смартфоном очікується і більш доступний Razr 40 за 899 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.