Представлено потужний субфлагман HTC зі 120-герцовим OLED екраном, захистом IP67 і бездротовою зарядкою

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

HTC офіційно представила HTC U23 Pro. Це перший субфлагман компанії за багато років, раніше тайванці здебільшого перевипускали бюджетні девайси від ОЕМ-виробників, і не намагалися конкурувати в середньо-високому сегменті.

Реклама

Технічні характеристики HTC U23 Pro

Смартфон отримав 6.7-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю FullHD+ і частотою оновлення 120 Гц, прикритий плоским склом Gorilla Glass Victus. У дисплеї є отвір по центру для 32-мегапіксельної селфі-камери, але немає сканера відбитків пальців, оскільки дактилоскоп вбудований у кнопку живлення на правому торці корпусу. Останній має пило- та вологозахист за стандартом IP67.

Під капотом HTC U23 Pro розміщений процесор Snapdragon 7 Gen 1 з 8/12 ГБ оперативної та 256 ГБ постійної пам’яті. Передбачено слот для карток microSD, а працює смартфон під управлінням Android 13 з коробки.

Камер у U23 Pro відразу чотири: основна на 108-мегапікселів з оптичною стабілізацією (OIS), 8-мегапіксельний надширококутний модуль, 5-мегапіксельний об’єктив для макрозйомки і 2-мегапіксельний датчик глибини. Спалах на зображеннях виглядає доволі переконливо, тож смартфон має непогано працювати як ліхтарик.

HTC U23 Pro поставляється з попередньо встановленим додатком Viverse і сумісний з гарнітурою змішаної реальності Vive XR Elite, яка продається окремо. Крім того, новинка має акумулятор ємністю 4600 мАг з дротовою зарядкою 30 Вт і бездротовою зарядкою 15 Вт. Підтримується підключення по 5G, Wi-Fi 6, NFC модуль, USB-C, і роз’єм для навушників 3,5 мм.

Ціна і дата виходу HTC U23 Pro

Смартфон випускається у двох класичних кольорах корпусу, чорному і білому. Конфігурації пам’яті теж дві:

  • 8/256 ГБ – 550$
  • 12/256 ГБ – 585$

HTC U23 Pro вже доступний для покупки на офіційному сайті бренду в Тайвані, а про вихід новинки на міжнародний ринок обіцяють оголосити на окремій презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: