Представлено потужний субфлагман HTC зі 120-герцовим OLED екраном, захистом IP67 і бездротовою зарядкою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

HTC офіційно представила HTC U23 Pro. Це перший субфлагман компанії за багато років, раніше тайванці здебільшого перевипускали бюджетні девайси від ОЕМ-виробників, і не намагалися конкурувати в середньо-високому сегменті.

Технічні характеристики HTC U23 Pro

Смартфон отримав 6.7-дюймовий OLED-екран з роздільною здатністю FullHD+ і частотою оновлення 120 Гц, прикритий плоским склом Gorilla Glass Victus. У дисплеї є отвір по центру для 32-мегапіксельної селфі-камери, але немає сканера відбитків пальців, оскільки дактилоскоп вбудований у кнопку живлення на правому торці корпусу. Останній має пило- та вологозахист за стандартом IP67.

Під капотом HTC U23 Pro розміщений процесор Snapdragon 7 Gen 1 з 8/12 ГБ оперативної та 256 ГБ постійної пам’яті. Передбачено слот для карток microSD, а працює смартфон під управлінням Android 13 з коробки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Камер у U23 Pro відразу чотири: основна на 108-мегапікселів з оптичною стабілізацією (OIS), 8-мегапіксельний надширококутний модуль, 5-мегапіксельний об’єктив для макрозйомки і 2-мегапіксельний датчик глибини. Спалах на зображеннях виглядає доволі переконливо, тож смартфон має непогано працювати як ліхтарик.

HTC U23 Pro поставляється з попередньо встановленим додатком Viverse і сумісний з гарнітурою змішаної реальності Vive XR Elite, яка продається окремо. Крім того, новинка має акумулятор ємністю 4600 мАг з дротовою зарядкою 30 Вт і бездротовою зарядкою 15 Вт. Підтримується підключення по 5G, Wi-Fi 6, NFC модуль, USB-C, і роз’єм для навушників 3,5 мм.

Ціна і дата виходу HTC U23 Pro

Смартфон випускається у двох класичних кольорах корпусу, чорному і білому. Конфігурації пам’яті теж дві:

  • 8/256 ГБ – 550$
  • 12/256 ГБ – 585$

HTC U23 Pro вже доступний для покупки на офіційному сайті бренду в Тайвані, а про вихід новинки на міжнародний ринок обіцяють оголосити на окремій презентації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.