Топ-5 бюджетних смартфонів із потужною батареєю

Прекрасний дисплей, потужний процесор і кілька камер – усе це не має значення, якщо вже до вечора рівень заряду майже на нулі. У цій добірці ми зібрали кілька варіантів бюджетних гаджетів з батареями ємністю 6 000 мАг і більше. Такій автономності позаздрять навіть флагмани.

TECNO Pova Neo 3

У TECNO Pova Neo 3 батарея еталонна для нашої добірки – 🔋 7 000 мАг. Тільки уявіть: цього вистачить на 50 годин прослуховування музики, 8 годин геймінгу або 20 годин перегляду відео. У комплекті з телефоном йде адаптер потужністю 33 Вт, здатний зарядити пристрій з 0 до 100% всього за дві години.

З інших переваг гаджета: безрамковий екран на 6,95 дюйма з роздільною здатністю FHD+, сучасний процесор, 6 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ вбудованої. Якщо обсягу сховища стане мало, то його можна розширити за допомогою карти пам’яті microSD.

Основна камера смартфона на 50 Мпікс для створення чітких знімків використовує технологію об’єднання пікселів. Щоб довести портретні фото до досконалості, в арсеналі пристрою є спеціальний режим для обробки знімків з промовистою назвою “Краса”.

Xiaomi Redmi 9T

Високопродуктивний апарат, що поєднує в собі максимальний баланс ціни та якості. У смартфона є все необхідне для комфортного перегляду відео та ігор: яскравий дисплей на 6,53 дюйма з роздільною здатністю HD+ і потужні динаміки. Загалом залізної начинки цього гаджета пересічному користувачеві буде цілком достатньо для встановлення і комфортної роботи з більшістю додатків.

Потужний акумулятор на 6 000 мАг зі швидкою зарядкою, за інформацією від виробника, здатний витримати більше циклів зарядки-розрядки без втрати ємності. З додаткових фішок: USB Type-C, 3,5 мм роз’єм під навушники і модуль безконтактної оплати NFC.

Основна камера у гаджета на 48 Мпікс відповідає за фотографії та відеозйомку високої якості. Друга камера на 8 Мпікс підходить для ширококутної зйомки, а для більш деталізованих знімків знадобиться макромодуль – 2 Мпікс.

HUAWEI Nova Y70

Цей спритний гаджет отримав величезний 6,75-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1600×720 пікселів, який підходить для будь-яких завдань: від відеодзвінків та ігор до спокійного читання. Реалістична передача кольору, тонкі рамки дисплея і зовсім невеликий виріз під фронтальну камеру – ніщо не завадить вам насолоджуватися картинкою.

За продуктивність відповідає один нових процесорів і 4 ГБ оперативної пам’яті. Знімає Huawei Nova Y70 на камеру з трьома об’єктивами. Роздільна здатність основної – 48 Мпікс. Цього вистачить для створення деталізованих знімків навіть у складних умовах освітлення. На додаток до неї – надширококутний сенсор із кутом огляду 120 градусів.

Huawei Nova Y70 може похвалитися і значною ємністю батареї – 6 000 мАг. У комплекті йде блок живлення на 22,5 Вт з опцією швидкого заряду – всього 10 хвилин зарядки вистачить на три години перегляду відео.

Realme C25S

У цього представника марки Realme ємність акумулятора становить 🔋 6 000 мАг, а підтримувати тривалу роботу від однієї зарядки смартфону допомагає додаток Quick Freeze. Він оптимізує енергоспоживання додатками, які запущені у фоновому режимі. Також смартфон підтримує швидку зарядку на 18 Вт.

Діагональ дисплея у смартфона 6,5 дюйма, а зображення на ньому дуже насичене, з реалістичною передачею кольору. Гаджет вийшов не так давно, а тому готовий до всіх сучасних додатків – як для розваг, так і для роботи.

Відзначаємо також добротну потрійну камеру, наявність сканера відбитка пальця і модуля безконтактної оплати NFC.

Infinix HOT 12 Play

Новачок на російському ринку мобільних пристроїв, який точно сподобається тим, кому важливо завжди залишатися на зв’язку і користуватися пристроєм тривалий час. Смартфон оснащений 6,82-дюймовий екраном з високою частотою оновлення в 90 Гц – для плавності анімації, потужним процесором і хорошим набором камер.

🔋 Батареї з ємністю 6 000 мАг вистачить на добу навіть за високих навантажень. Повного заряду акумулятора достатньо для безперервного прослуховування музики протягом 120 годин або 60 днів роботи в режимі очікування.

З цікавих фішок також можна виділити підтримку безконтактної оплати, об’ємний звук і можливість використання двох SIM-карт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.