Samsung Galaxy S24 – таким буде новий дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайн смартфона може легко стати його головною перевагою… або фатальним недоліком. Зовнішній вигляд пристрою не просто продає себе сам по собі, а й загалом, нова естетика може зробити пристрій досконалішим, ніж він є насправді. Це особливо вірно, коли йдеться про флагманські лінійки, такі як серія Galaxy S.

Ітерація флагманської серії Samsung цього року принесла безліч значних поліпшень. Лінійка Galaxy S23, безсумнівно, є суттєвим оновленням порівняно з попередником.

Корейський технологічний гігант перейшов на новий дизайн для Galaxy S23 і Galaxy S23+, вибравши те саме компонування камери, що й Galaxy S22 Ultra минулого року. І наступного року компанія може дотримуватися того ж дизайну для серії Galaxy S24. І насправді це не можна назвати великим сюрпризом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами інсайдера @Tech_Reve, ранні чутки вказують на те, що Samsung збереже дизайн Galaxy S23 для серії Galaxy S24. Це означає, що Galaxy S24, Galaxy S24+ і Galaxy S24 Ultra можуть мати такий самий мінімалістичний дизайн задньої панелі з окремими кільцями камери, як у Galaxy S23, Galaxy S23+ і Galaxy S23 Ultra.

Основна причина, через яку для декого це буде розчаруванням, полягає в тому, що серія S зберігає одну й ту саму естетику вже протягом кількох років. Так, у різних поколіннях є невеликі зміни в дизайні, але нічого особливого і глобального. І з огляду на доволі регулярні скарги користувачів на те, що оновлень з року в рік все менше і менше, це створює відчуття застою.

Galaxy S21 і Galaxy S22 мають схожий дизайн задньої панелі з блоком камери, який зливається зі сторонами телефону. Точно так само серія Galaxy S24 може виглядати дуже схожою на серію Galaxy S23. Проте, тут і там може бути кілька незначних змін, щоб люди все таки могли відрізнити серію Galaxy S24 від серії Galaxy S23.

Зараз саме час згадати, що останніми роками більшість топових лінійок смартфонів стабілізувалися. Телефони преміум-класу останнім часом стали настільки хороші, що у виробника не так багато можливостей для реалізації великих апгрейдів. І тут, звісно, новий зовнішній вигляд – це те, що могло б додати хайпу до інкрементального оновлення обладнання, яким вже мало кого вразиш.

На даний момент ми не знаємо, наскільки значним буде поліпшення звичайних Galaxy S24 і Galaxy S24 Plus. Однак, новий дизайн за замовчуванням зробив би їх набагато цікавішими. Але Samsung, схоже, вважає, що немає сенсу лагодити те, що не зламано.

Я особисто вважаю, що від дизайн С23У близький до досконалості. Залишилося тільки прибрати підборіддя і впровадити якісну підекранну селфі камеру. Розмір хороший, задня частина бездоганна, боки/рама хороші (для мене). А що ви думаєте?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.