Samsung анонсує Galaxy S23 Tactical Edition для військових цілей

Сьогодні Samsung анонсувала ще два нових телефони: Galaxy S23 Tactical Edition і XCover 6 Pro Tactical Edition. Ці моделі створені для збройних сил США і розраховані на важкі умови експлуатації.

Телефони Tactical Edition мають таку ж високу якість збірки, як і комерційні продукти. Galaxy S23 Tactical Edition сертифікований за стандартом IP68 для захисту від пилу та води і пропонує захист Gorilla Glass Victus + та Armor Aluminium. Але на додаток до цих стандартних характеристик телефон Tactical Edition також упакований у міцний військовий чохол, який можна носити на грудях або на передпліччі.

XCover 6 Pro Tactical Edition також має рейтинг IP68 і має корпус, що відповідає військовим специфікаціям MIL-STD-810H. Це означає, що пристрій може витримати падіння з висоти до півтора метра, а також продовжуватиме працювати в широкому діапазоні температур.


Як на Galaxy S23 Tactical Edition, так і на XCover 6 Pro Tactical Edition попередньо встановлені спеціальні застосунки, як-от Android Team Awareness Kit (ATAK) і Battlefield Assisted Trauma Distributed Observation Kit (BATDOK). Перший – це військовий застосунок для ситуаційної обізнаності, який забезпечує точне наведення на ціль, розвідку навколишнього ландшафту, навігацію та обмін даними. Останній збирає показники життєдіяльності пацієнтів за допомогою дротових і бездротових датчиків.

Два телефони Tactical Edition також відповідають вимогам військової безпеки США, і обидва захищені Samsung Knox і Knox Dual Data at Rest (DualDAR). Останній використовує два окремі рівні шифрування для посиленого захисту. Функція безпеки захищає дані, що зберігаються на пристрої, навіть коли телефон вимкнений або не пройшов аутентифікацію, а також відповідає вимогам АНБ щодо захисту конфіденційних даних.


Обидва телефони Tactical Edition підтримують Samsung DeX, а настільна платформа на пристрої дає змогу військовим правоохоронним органам підключатися до монітора, клавіатури та миші, щоб забезпечити роботу у військових транспортних засобах, як на робочому столі, без необхідності використання встановленого ноутбука. Що стосується часу автономної роботи, “інтелектуальна батарея Galaxy S23 Tactical Edition оптимізує використання додатків у польових умовах, надаючи вам більше енергії для виконання місії”. У XCover 6 Pro Tactical Edition використовується змінний акумулятор.


Samsung каже: “Ґрунтуючись на доведеному успіху Galaxy S20 Tactical Edition для операторів у польових умовах, останні доповнення забезпечують підвищену надійність, функціональність і обчислювальну потужність. Призначені для безперешкодного підключення до тактичних радіостанцій і систем місій для підвищення ситуаційної обізнаності для загальної операційної картини. Смартфони Samsung Tactical Edition – єдині пристрої кінцевого користувача, які вам знадобляться для планування місій, навчання, операцій і повсякденного використання”.


Galaxy S23 Tactical Edition оснащений потужним чипсетом Snapdragon 8 Gen 2, а XCover 6 Pro Tactical Edition оснащений Snapdragon 778G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.