Смартфони

Якою буде MIUI 15: зібрали всі інсайдерські зливи

Share

Xiaomi – один із найпопулярніших виробників смартфонів у світі, і його власний користувацький інтерфейс MIUI – одна з причин успіху бренду. Прошивка MIUI відома своїм простим та інтуїтивно зрозумілим дизайном, широким набором функцій і непоганою продуктивністю.

Очікується, що пізніше цього року Xiaomi випустить MIUI 15. Це наступне велике оновлення користувацького інтерфейсу.

За даними джерел GizChina, MIUI 15 буде заснована на Android 14 і принесе низку нових функцій і поліпшень у телефони Xiaomi і Redmi.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що нового

Ключові опції і можливості, які, за чутками, стануть частиною MIUI 15:

– Нова мова дизайну з акцентом на простоту і зручність використання. Вона буде заснована на дизайні Material You, представленому ще в Android 12, і дасть змогу налаштовувати зовнішній вигляд інтерфейсу телефону за допомогою різних кольорів і тем. Шрифти і значки теж можна буде змінювати.

– Покращена продуктивність і час автономної роботи. Xiaomi працює над оптимізацією кодової бази MIUI. Компанія обіцяє, що нова прошивка буде більш чуйною і гнучкою, ніж будь-коли раніше. Крім того, MIUI 15 стане більш економічною завдяки низці поліпшень у режимі енергозбереження.

– Нові функції для підвищення продуктивності та ігор. Очікується поява модернізованого режиму багатозадачності для запуску декількох програм і швидкого перемикання між ними, а також додатки для створення нотаток з підтримкою запису голосу, малювання та спільної роботи.

Календар теж поліпшать, у нього додадуть більше можливостей, пов’язаних із плануванням подій і нагадуванням про них. Новий ігровий режим дасть змогу оптимізувати роботу ґаджета, а ще записувати весь процес гри і ділитися ним із друзями.

– Підвищена безпека та конфіденційність. Інсайдери прогнозують появу нового менеджера дозволів, який контролюватиме, які додатки мають доступ до особистих даних користувача. Без оновлення не залишиться і режим інкогніто для перегляду веб-сторінок. А фірмовий сканер-антивірус виявить і заблокує в телефоні всі шкідливі програми.

– Покращення в роботі камери та аудіо. Оновлені нічний, портретний і AI-режими дадуть змогу робити чіткіші та яскравіші фотографії за слабкого освітлення і зможуть оптимізувати багато параметрів для виділення головного об’єкта на знімку. З підтримкою Hi-Fi і Dolby Atmos телефон буде програвати об’ємний і якісний звук.

Висновок

MIUI 15 виглядає як велике оновлення, яке принесе низку нових функцій і поліпшень для телефонів Xiaomi і Redmi. Оновлення може бути доступним у другій половині 2023 року.

Окремо зазначимо: всі перераховані нововведення засновані на даних від інсайдерів. Компанія поки не розкривала, що з цього правда. До офіційного анонсу MIUI 15 варто ставитися до цієї інформації з часткою скептицизму.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: MIUIXiaomi
  • Останні записи

    Презентація Apple вже 7 травня: зібрані чутки про можливі анонси компанії

    7 травня компанія Apple проведе спеціальний захід, мабуть, присвячений iPad та аксесуарам для нього. Захід…

    04.05.2024

    Представлений Vivo Y100 4G – стильний середньобюджетний смартфон з одним нюансом

    Бренд Vivo випустив новий смартфон середнього рівня – Vivo Y100 4G, який отримав гарний екран,…

    04.05.2024

    Vivo X100 Ultra отримав 200 Мп камеру із телеоптикою Zeiss. Приклади знімків

    Компанія Vivo готується випустити просунутий смартфон своєї серії Vivo X100. Модель Vivo X100 Ultra отримає…

    04.05.2024

    “Google Карти” не впізнати: глобальний редизайн поширюється на смартфони

    Компанія Google розпочала велике тестування нового дизайну свого сервісу Maps. На даному етапі побачити його…

    04.05.2024

    Microsoft поставила на паузу оновлення ШІ Copilot для Windows 11

    Microsoft тимчасово припиняє публічне тестування нових функцій Copilot, свого ШІ -асистента, інтегрованого в Windows 11.…

    04.05.2024

    Чутки: Huawei розробляє свій аналог процесора Apple M2

    У китайській соцмережі Weibo з'явилася публікація з описом ще не анонсованого процесора Kirin для платформи…

    04.05.2024