Власники Google Pixel 6 і Pixel 7 стали масово скаржитися на проблеми в роботі своїх смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Власники смартфонів Google Pixel 6 і Pixel 7, які отримали кілька свіжих оновлень, завалили форуми і соціальні мережі повідомленнями про те, що їхні пристрої стали працювати некоректно. Якщо точніше, батареї девайсів стали дуже сильно нагріватися, що призводить не тільки до швидкої витрати заряду, а й до прискореного виходу телефонів з ладу.

Згідно з інформацією джерела, проблеми з батареями у Google Pixel 6 і Pixel 7 почалися після недавнього оновлення, випущеного 12 травня. Деякі користувачі вирішили відкотитися до попередньої версії прошивки, однак це лише частково вирішило питання – батарея почала розряджатися не так швидко, проте смартфони все також перегрівалися. Що примітно, ці баги проявляються навіть у неактивному стані, Google Pixel 6 і Pixel 7 можуть втрачати по 20% заряду за годину, будучи не навантаженими застосунками або іграми.

Деякі юзери звинувачують у всьому додаток Android System Intelligence, але більшість сходиться на думці, що виною саме недавній апдейт. Не зрозуміло, що саме розробники в патчі змінили, що тепер гаджети демонструють таку неадекватну поведінку. Деякі люди, взагалі, не можуть скористатися стандартними функціями, наприклад, бездротовою зарядкою – телефони просто відмовляються заряджатися, залишаючись все такими ж гарячими.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тим часом, представники Google вже відреагували на скарги користувачів. Інженери компанії вже приступили до пошуку джерела проблеми, тож можна сподіватися, що в найближчому оновленні ці баги постараються усунути. Цікаво, що в Інтернеті пишуть, що у Google з їхніми смартфонами вічні косяки незалежно від серії та року релізу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.