Ще один виробник готує складаний смартфон. Є перша інформація

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви напевно вже читали про те, що ринок смартфонів зараз переживає непростий період. Складна ситуація здебільшого пов’язана з кризою і зростанням інфляції практично в усьому світі. Однак здається, що загальна тенденція не так сильно впливає на складні смартфони, і це відображено в статистиці – в умовах падіння ринку зростання поставок пристроїв із гнучким екраном зросло на 11%. На думку аналітиків, їхня популярність, а, отже, і кількість гаджетів, що продаються, неухильно зростатимуть і до 2027 року сягнуть 48.1 млн на рік.

Зрозуміло, такий ласий шматок ринку не залишився без уваги великих виробників. Нещодавно дебютував Phantom V Fold – перший складаний пристрій Tecno, Pixel Fold – “складень” від Google і чергове покоління Huawei Mate X3, яке безпосередньо конкурує з Galaxy Fold від Samsung.

Незабаром свою новинку випустить і суббренд ZTE – Nubia, який відомий ігровими смартфонами REDMAGIC. Портал Pricebaba повідомляє, що модель називатиметься Nubia Z60 Fold. За інформацією інсайдерів, вона отримає незвичайний форм-фактор – у смартфоні буде всього один дисплей, який розташується на зовнішній частині корпусу. Говорять про 7.3-дюймову AMOLED-матрицю, що згинається посередині, і чип Snapdragon 8 Gen 2, який працюватиме з 12 ГБ оперативної та 256/512 ГБ постійної пам’яті. За живлення компонентів відповідатиме акумулятор ємністю 5000 мАг, який підтримує швидку дротову зарядку потужністю 100 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що складаний Nubia Z60 Fold з’явиться на ринку в четвертому кварталі 2023 року. За неофіційною інформацією, смартфон буде доступний у 3-х колірних варіантах, але поки невідомо, в яких саме.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.