Смартфони

Xiaomi MI 14 покажуть наприкінці 2023 року з найвужчим екраном

Share

Xiaomi завжди була в числі компаній, що йдуть в ногу з часом і намагаються дивувати користувачів новими технологіями. Ультратонкий прямий екран з вузькими рамками може стати одним з таких інноваційних рішень, які допоможуть Xiaomi зберегти лідерство на ринку смартфонів.Однак, поки що немає точної інформації про характеристики і дизайн Mi 14, тож доведеться почекати офіційного анонсу компанії.

Цікаво, що Xiaomi продовжує працювати над зменшенням ширини рамок на своїх смартфонах, і новий Mi 14 повинен мати ще вужчі рамки, ніж попередня модель. Оптимізована структура схеми та перенесення проводки розгалуження в область дисплея допомогли скоротити ширину нижньої рамки, що дозволить збільшити площу дисплея на новому телефоні. Буде цікаво подивитися, якою буде реакція на такий дизайн і наскільки він буде практичним у використанні.

Так, згідно з повідомленнями, Mi 14 матиме ще вужчі рамки, ніж Mi 13. Ліва та права рамки матимуть ширину менше 1 мм, а нижня рамка буде ще вужчою. Це дасть змогу пристрою мати ще більш високе співвідношення екрана до корпусу, ніж Mi 13, і, можливо, стати одним із найвужчих телефонів на ринку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

FIAA Slim – це технологія тонкої плівки, яка дає змогу скоротити товщину екрана та рамки до 0,1 мм. Це суттєво зменшує розміри телефону та збільшує відношення екрана до корпусу, що робить його більш привабливим для споживачів. Технологія FIAA також дає змогу поліпшити якість зображення на екрані, оскільки вона запобігає паразитній світловіддачі та підвищує контрастність і яскравість. Крім того, зменшення товщини екрана дає змогу знизити енергоспоживання і збільшити час роботи від батареї.

Це чудова новина, тому що зниження споживаної потужності світла екрана може поліпшити енергоефективність пристрою в цілому і продовжити час роботи від батареї. Це може бути особливо корисно для мобільних пристроїв, оскільки їхній час роботи від батареї – це один із найкритичніших факторів, що впливають на зручність використання.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Xiaomi
  • Останні записи

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024

    Відомий інсайдер розкрив вартість Google Pixel 8a

    Скарбничка інформації про смартфон Google Pixel 8a, що готується до випуску, поповнилася новими даними. Після…

    01.05.2024

    Смартфони Huawei Pura70 вийдуть за межі китайського ринку

    Як мінімум, апарат засвітився в базі даних SIRIM, яка відноситься до ринку Малайзії. Також ресурс…

    01.05.2024