ТОП-10 смартфонів з потужним акумулятором

Багато хто задається питанням, який смартфон з хорошим акумулятором вибрати. Ми пояснимо все в тексті нижче!

Однією з найважливіших характеристик смартфона є його акумулятор. Саме він в першу чергу визначає, як довго він зможе працювати від одного заряду. В такому випадку, який телефон з хорошим акумулятором варто вибрати?

Смартфон з хорошим акумулятором – чому варто його мати?

Кожен хоче, щоб його смартфон працював якомога довше на одному заряді. Багато людей користуються телефоном протягом більшої частини дня, і, як наслідок, якщо він не має хорошого акумулятора, він може швидко розрядитися. Тоді доцільно вибрати телефон з великим акумулятором, який забезпечить набагато довшу роботу на одному заряді. Це дуже зручне рішення, оскільки ми зможемо бути впевненими, що смартфон довго пропрацює на одному заряді.

Телефони з хорошим акумулятором також гарантують, що телефон можна заряджати рідше. Це особливо важливо і зручно для людей, які забувають поставити його на зарядку. У цьому випадку, навіть якщо вони не забудуть увімкнути його в розетку, заряду акумулятора вистачить до наступного дня. Це дуже важливо, тому що щоденна зарядка смартфона може бути обтяжливою для багатьох користувачів. Незважаючи на це, багато телефонів вимагають цього.

Від чого залежить час автономної роботи телефону?

Варто пам’ятати, що час автономної роботи телефону залежить не тільки від нього. Звичайно, це надзвичайно важливий параметр. Смартфон з хорошим акумулятором і камерою повинен виділятися великою ємністю – близько 5000 мАг. На жаль, це не єдиний важливий параметр смартфона. Телефони з найкращим акумулятором також відрізняються відмінною оптимізацією від виробника. Це шалено важливо, оскільки управління живленням мобільних телефонів означає, що вони можуть довше працювати на одному заряді.

Час автономної роботи телефону також залежить від того, як ми ним користуємося. Якщо ми використовуємо його багато, він може значно скоротитися. Багато залежить і від того, якими додатками ми користуємося. Якщо ви використовуєте телефон переважно для ігор або перегляду відео, батарея може швидко розрядитися. Якщо ж ми використовуємо його для роботи або перегляду інтернет-сторінок, батарея працюватиме набагато довше на одному заряді.

10 смартфонів з найкращим акумулятором на ринку

Не кожен телефон з потужним акумулятором коштує дешево. Однак і в нашому списку таких пропозицій не бракуватиме. Багато людей також зможуть знайти тут невеликий смартфон з хорошою батареєю або дешевий смартфон з хорошою батареєю.

Asus ROG Phone 6

Це, безсумнівно, одна з найдорожчих пропозицій в нашому списку. Asus ROG Phone 6 – це телефон вартістю понад 35 000 гривень. Однак, якщо хтось має саме такий бюджет і в той же час шукає телефон з довговічним акумулятором, він повинен звернути увагу на пропозицію від Asus. Він виділяється, перш за все, своєю величезною батареєю ємністю цілих 6 000 мАг. Це велика цінність для нашого часу і, що важливо, смартфон при цьому зберігає свій компактний розмір.

Ще однією перевагою цієї моделі є те, що вона має найкращі в своєму класі технічні характеристики. Asus ROG Phone 6 має величезний екран з частотою оновлення 165 Гц. Також на борту встановлений чудовий процесор Snapdragon 8+, який забезпечує неймовірну ігрову та робочу продуктивність. Також вражає той факт, що смартфон має 12 ГБ оперативної пам’яті, що також є рідкістю для смартфонів. Це, безумовно, одна з найцікавіших пропозицій у своїй ціновій категорії.

POCO M3 Pro

Смартфон POCO, безумовно, є більш доступною пропозицією. Однак це не означає, що модель M3 Pro виділяється значно гіршими характеристиками. Що стосується акумулятора, то обидва телефони відрізняються великою ємністю. Акумулятор телефону POCO має ємність 5000 мАг, що також є пристойним показником. Така специфікація повинна забезпечити тривалий час роботи на одному заряді. Люди, які рідко користуються телефоном, зможуть використовувати його до двох днів.

Надійний телефон від POCO також має кілька інших переваг. Перш за все, він має хороші компоненти, які забезпечують безперебійну роботу телефону, а також гідну ігрову продуктивність. Також практичною є можливість розширити пам’ять телефону за допомогою SD-карти, що не часто зустрічається в нових телефонах. Тому POCO M3 Pro є хорошим вибором для телефонів вартістю до 10000 гривень.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro

Телефони серії Xiaomi Redmi Note є одними з найпопулярніших на ринку. Модель Xiaomi Redmi Note 11 Pro виділяється саме завдяки своєму відмінному акумулятору. Акумулятор цього телефону має ємність 5 000 мАг, а це означає, що час роботи на одному заряді дійсно високий. У поєднанні з відмінним програмним забезпеченням Xiaomi, модель Redmi Note 11 Pro може прослужити дійсно довго.

Технічні характеристики цього телефону також відмінні. Перш за все, він виділяється кількома камерами, включаючи основну камеру на 108 МПікс, що означає, що він робить відмінні фотографії. Його екран досить великий, що буде безперечною перевагою для багатьох користувачів. З точки зору компонентів, він також дуже хороший, оскільки Redmi Note 11 Pro використовує процесор MediaTek Helio G96, який є потужним і може впоратися з іграми.

Motorola Moto G52

Смартфон Motorola, Moto G52, також є одним з представників телефонів з найкращим акумулятором. Ємність його акумулятора становить 5000 мАг, що є типовим для телефонів цього класу. Motorola також відрізняється великим екраном, а це означає, що батарея може розряджатися швидше. Однак, якщо хтось не користується телефоном багато, він, безумовно, буде задоволений.

Motorola використовує відмінні компоненти. Для цінової категорії смартфонів близько 10000 гривень стерлінгів процесор Snapdragon 680 робить його трохи потужнішим, ніж у конкурентів. Moto G52 також має багато вбудованої пам’яті – до 128 ГБ. Також варто відзначити зрозуміле та ефективне програмне забезпечення виробника, яке робить телефон простим у використанні.

Asus ZenFone 7 Pro

Наступна пропозиція від Asus виділяється акумулятором, який нічим не поступається попередньому. Перш за все, він має ємність 5000 мАг. Завдяки не менш хорошій оптимізації, Asus дозволяє використовувати його більше одного дня. Asus ZenFone 7 Pro також виділяється своїми чудовими компонентами. Asus оснастив його швидким процесором Snapdragon, а також до 8 ГБ оперативної пам’яті. Вбудована пам’ять на цьому телефоні становить цілих 256 ГБ, а це означає, що користувачеві не доведеться турбуватися про ємність або про те, що телефон заповниться файлами.

Samsung Galaxy A33

Пропозиція з лінійки Samsung Galaxy вирізняється насамперед великим акумулятором. Його ємність становить цілих 5000 мАг. Представник сегменту телефонів до 15 000 також відрізняється хорошим програмним забезпеченням. Воно забезпечує безперебійну роботу, а також те, що оновлення не оминуть користувачів цього телефону протягом наступних кількох років. Підтримка виробника справді чудова, тому покупці можуть не турбуватися про оновлення.

Варто також відзначити хороші компоненти, якими Samsung оснастив свій смартфон середнього класу. Кілька камер гарантують, що користувачі зможуть робити відмінні фотографії. Вбудована пам’ять на 128 ГБ дозволяє зберігати багато тисяч фотографій та інших файлів, що також є дуже зручною функцією.

Xiaomi Mi 10 Lite

Ще одна пропозиція від Xiaomi – модель Mi 10 Lite. Бюджетний флагман має відмінний акумулятор на 4200 мАг. Оптимізація Xiaomi забезпечує хорошу продуктивність, так що час роботи може перевищувати навіть один день, якщо користуватися телефоном мало. Xiaomi Mi 10 Lite також отримав відмінні компоненти, які забезпечують плавну роботу, а також хорошу продуктивність в іграх або при роботі. Кілька камер також гарантують, що Xiaomi робить хороші фотографії.

Oppo Reno 6

Смартфон Oppo Reno оснащений акумулятором на 4500 мАг. Однак це трохи компактніший телефон з діагоналлю екрану всього 6,43 дюйма. Як наслідок, йому не потрібна така велика батарея, як іншим пропозиціям, оскільки він, в першу чергу, менш енергоємний. Oppo також має хорошу оптимізацію завдяки використовуваній системі. Вона дозволяє добре керувати живленням, завдяки чому Oppo працює дуже довго на одному заряді.

Oppo Reno 6 також виділяється своїми чудовими компонентами. До них відносяться хороший процесор Snapdragon 680, а також той факт, що на борту можна знайти до 8 ГБ оперативної пам’яті, що є відмінним показником в цій ціновій категорії. Телефон також має кілька камер, тому робить відмінні фотографії. Це один з найбільш рекомендованих телефонів вартістю до 15 000 гриень.

OnePlus Nord CE 2 Lite

Смартфон OnePlus має великий акумулятор ємністю 5 000 мАг. Це робить його чудовим варіантом для людей, які хочуть заряджати свій телефон якомога рідше. OnePlus Nord CE 2 Lite також використовує функцію швидкої зарядки потужністю до 33 Вт, що забезпечує неймовірно швидку зарядку до 80% ємності. Це означає, що, використовуючи швидкий зарядний пристрій, нам не доведеться відключати його від мережі надовго.

OnePlus Nord також має чудові компоненти, які роблять його неймовірно швидким та ефективним. Багатьом користувачам сподобається 6,6-дюймовий екран, а також частота оновлення 120 Гц. Це важливі параметри, на які багато хто звертає увагу. З точки зору фотографії, смартфон OnePlus також буде хорошим вибором. Особливо, якщо ми шукаємо телефон з великою кількістю мегапікселів.

Samsung Galaxy M21

Наступна пропозиція Samsung має величезний акумулятор ємністю аж 6 000 мАг. Перш за все, це відповідь на питання, який смартфон з хорошим акумулятором вибрати. Хоча це, очевидно, не дешевий смартфон до 5000 гривень з хорошим акумулятором, все ж варто подумати про його покупку. Перш за все, він також має хороші компоненти та інші параметри, які дозволяють йому бути пропозицією, на яку варто звернути увагу. Samsung оснащує свої телефони прозорою системою, тому продуктивність відмінна.

Як подовжити час автономної роботи смартфона?

Одне з найважливіших питань, яке задають собі користувачі різних смартфонів, – як продовжити час автономної роботи. Багато людей вважають за краще заряджати свої телефони якомога рідше. Перш за все, це означає, що ємність акумулятора повинна бути якомога вищою, а енергоспоживання пристроїв – якомога нижчим. Однак, користуючись смартфоном, ви також можете впливати на час його автономної роботи. Скориставшись кількома порадами, ви також можете значно збільшити час його автономної роботи.

Хороша звичка – не використовувати непотрібні функції, коли ви ними не користуєтесь. Так, наприклад, варто вимкнути мобільну передачу даних або мережу 5G, що споживає багато енергії, яка забезпечує кращий зв’язок, але часто споживає більше енергії. Також варто вимкнути Bluetooth, який може сильно розряджати батарею телефону. Якщо ми не використовуємо певний додаток, його слід закрити у відповідному меню, щоб він не споживав енергію у фоновому режимі, що також може споживати багато заряду акумулятора в перспективі дня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.