Google представила Pixel Fold – перший гаджет компанії з гнучким екраном

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У рамках сьогоднішньої масштабної презентації I/O 2023 компанія Google нарешті представила свій перший складаний смартфон Pixel Fold, чутки про який не вщухають у мережі впродовж останніх кількох років.

Дизайн Google Pixel Fold був розкритий ще минулого тижня самим виробником. Новинка отримала форм-фактор книжки, як Samsung Galaxy Z Fold 4, але задня панель максимально нагадує Pixel 7 Pro.

Перший складаний смартфон Google оснащений 5,8-дюймовим зовнішнім і 7,6-дюймовим OLED-дисплеями з частотою оновлення 120 Гц і яскравістю до 1500 ніт. Виробник стверджує, що в Pixel Fold встановлений найміцніший шарнір на ринку, але рамки внутрішнього екрана у новинки набагато більші, ніж у конкурентних пристроїв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У Pixel Fold використовується фірмовий чипсет Google Tensor G2 зі співпроцесором безпеки Titan M2, 12 ГБ оперативної пам’яті та накопичувачем на 256 ГБ. Ззаду розташовані три камери: основна на 48 Мп, надширококутна на 10,8 Мп і телеоб’єктив Dual Pixel на 10,8 Мп. Роздільна здатність внутрішньої селфі-камери становить 8 Мп, а зовнішньої – 9,5 Мп.

Цікаво, що ця модель також отримала вологозахист за стандартом IPX8 і “величезну батарею”, яка забезпечує до 24 годин автономної роботи. Подробиці компанія поки що не розкриває.

Google обіцяє почати продажі Pixel Fold уже в червні за ціною $1799. Проте девайс уже можна попередньо замовити в американському онлайн-магазині компанії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.