Названо найкращий у світі камерофон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Команда фахівців DxOMark винесла вердикт смартфону Huawei P60 Pro. Свіжий огляд розкрив плюси і мінуси пристрою і дозволив йому посісти перше місце в рейтингу камерофонів ультра-преміум класу. Він обігнав колишнього лідера – Oppo Find X6 Pro – на 3 бали.

Особливості Huawei P60 Pro

“Huawei P60 Pro посідає перше місце в рейтингу камер DxOMark завдяки кращій у своєму класі якості фотографій з основної камери та максимальному масштабуванню. У відео Huawei продемонстрував деякі помітні поліпшення порівняно зі своїми попередниками з точки зору стабілізації, передачі кольору та рендерингу текстур, що дуже близько до продуктивності Oppo Find X6 Pro і Apple iPhone 14 Pro”, – так успіхи смартфона коментують експерти.

З плюсів:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Широкий динамічний діапазон у пейзажних або портретних зображеннях з хорошою контрастністю за будь-яких умов освітлення;Приємні та яскраві кольори для всіх перевірених умов освітлення на фото, хороші кольори відео на вулиці та в приміщенні;Швидкий та точний автофокус у фоторежимі;Хорошу глибину різкості на всіх обличчях під час групових знімків з об’єктами в різних площинах;Високий рівень деталізації та добре контрольований шум на фото, відео та зумі;Приємний ефект розмиття та точне виділення об’єкта в портретному режимі.

З мінусів:

Неприродний тон шкіри у відео за слабкого освітлення;Неприродне промальовування деталей у складних умовах;Покрокова зміна фокусу під час відеопереходів;Артефакти зображення, включно з відблисками, квантуванням і шумом.

Подивіться, як знімає фото і відео Huawei P60 Pro:

Хто ще в топі

Новий топ-5 камерофонів світу тепер виглядає так:

  • Huawei P60 Pro – 156 балів;
  • Oppo Find X6 Pro – 153 бали;
  • Honor Magic5 Pro – 152 бали;
  • Huawei Mate 50 Pro – 149 балів;
  • Google Pixel 7 Pro і Honor Magic4 Ultimate – по 147 балів.

Флагману Apple довелося розлучитися зі своїм п’ятим місцем. iPhone 14 Pro Max спустився на сходинку нижче зі своїми 146 балами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.