Tecno Camon 20 5G Premier: камера 108 Мп, процесор Dimensity і яскравий дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія TECNO поповнила лінійку фірмових камерофонів новою моделлю під назвою CAMON 20 5G Premier. Апарат отримав дисплей з високою частотою оновлення, потрійну тильну камеру оригінальної форми і продуктивне залізо. Ще однією особливістю новинки став впізнаваний дизайн задньої панелі з геометричним малюнком.

Смартфон отримав 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1080×2400 пікселів, частотою оновлення 120 Гц і вбудованим сканером відбитків пальців. Новинка побудована на базі процесора MediaTek Dimensity 8050, оснащена 8 ГБ оперативної пам’яті (ще 8 ГБ віртуальної ОЗП дає технологія Memory Fusion) і внутрішнім накопичувачем об’ємом 512 ГБ.

До складу тильної камери пристрою увійшов основний датчик на 50 Мп з функцією оптичної стабілізації зображення, 108-мегапіксельний надширококутний і допоміжний на 2 Мп, що відповідає за ефект розмиття фону. Для селфі передбачений фронтальний модуль з роздільною здатністю сенсора 32 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До набору інтерфейсів TECNO CAMON 20 5G Premier входять модулі Wi-Fi, Bluetooth, GPS і NFC, а також акселерометр, електронний компас і датчик освітлення. За автономність відповідає акумулятор ємністю 5000 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки потужністю 44 Вт. Ціна смартфона, представленого в африканському регіоні в синьому і чорному кольорах корпусу, становить $644.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.