Навіть Samsung Galaxy S27 Ultra у 2027 році не отримає дюймовий датчик

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки все більше виробників смартфонів переходять на 50-мегапіксельні дюймові датчики для своїх флагманів, Samsung, схоже, може дотримуватися іншої стратегії ще кілька років. Згідно зі свіжими даними, навіть Galaxy S27 не отримає дюймового датчика.

Інсайдер Revegnus стверджує, що Galaxy S24 Ultra отримає той самий 200-мегапіксельний сенсор ISOCELL HP2, що використовується в Galaxy S23 Ultra. Моделі Galaxy S25 і S26 Ultra отримають новий датчик, який буде наступником HP2, але виробленим за більш сучасним техпроцесом. Тобто роздільна здатність також збережеться.

Galaxy S27 Ultra отримає датчик невідомої роздільної здатності, але розмір сенсора складе 1/1,12 дюйма. Так, це дуже великий датчик, але все ж не дюймовий. І мова про смартфон, який вийде в 2027 році!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Втім, потрібно розуміти, що до 2027 року ще дуже далеко, тож зовсім не факт, що ці плани у Samsung збережуться, навіть якщо зараз інформація про них правильна.

Інформацією поділився останнім часом дуже активний інсайдер Revegnus (@Tech_Reve), який раніше точно повідомив перші деталі про нові платформи сімейств Snapdragon 8 і Exynos.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.