Технічні подробиці Google Pixel 7a з’явилися в мережі напередодні презентації

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 7a дебютує на майбутній виставці Google I/O 2023, яка відбудеться 10 травня. Незважаючи на відсутність офіційної заяви з цього приводу, в одному зі звітів було опубліковано передбачувану ціну та інші подробиці про телефон. Витік інформації про ціну Pixel 7a передбачає невелике підвищення ціни порівняно з його попередником Pixel 6a. Як повідомляється, ціна телефону була опублікована сінгапурським ритейлером разом з варіантами забарвлення, а також рендерами корпусу.

Згідно з MySmartPrice з посиланням на інсайдера Судханшу Амбхора (Twitter: @Sudhanshu1414), передбачуваний Pixel 7a коштуватиме 749 SGD (приблизно 45 000 рублів) за варіант з 128 ГБ пам’яті. Про інші варіанти пам’яті поки нічого не відомо. Крім того, витік розкриває колірні варіанти телефону. Pixel 7a буде випущений у трьох колірних варіантах: Вугільно-чорний, Синій і Сніговий. Згідно з рендерами Pixel 7a, що просочилися, смартфон має такий самий вигляд, як Pixel 7 і Pixel 7 Pro.

Смартфон буде оснащений процесором Tensor G2 і 6,1-дюймовим дисплеєм FullHD+ з частотою оновлення 90 Гц. Що стосується фото і відео можливостей, то телефони Google традиційно отримують відмінно налаштовані камери і софт. Передбачається, що смартфон буде оснащений подвійною камерою з 64-мегапіксельним основним сенсором і 12-мегапіксельним сенсором з надширококутним об’єктивом. На фронтальній поверхні буде встановлена 13-мегапіксельна камера для селфі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.