Флагманська начинка, фірмове підсвічування і напівпрозорий дизайн – розкрито характеристики Nothing Phone (2)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися перші рендери і специфікації другого смартфона компанії, які зможуть здивувати шанувальників бренду.

Ще на початку року глава стартапу Nothing Карл Пей офіційно заявив про вихід нової моделі смартфона цього літа. Тепер у мережі з’явилися характеристики Nothing Phone (2), а відомий концепт-дизайнер під ніком Concept Central візуалізував передбачуваний гаджет.

Судячи з усього, компанія готує не наступника Nothing Phone (1), а повноцінний флагман преміум-класу з чипсетом Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Крім того, новинка буде оснащена 6,55-дюймовим AMOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, частотою оновлення 120 Гц і підекранним сканером відбитків пальців, трьома камерами з основним сенсором на 50 Мп та оптичною стабілізацією зображення, а також акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої дротової та бездротової зарядки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерела також стверджують, що в смартфоні будуть використовуватися 8/12 ГБ швидкої оперативної пам’яті LPDDR5 і накопичувач стандарту UFS 3.1 на 128/256 ГБ.

На представлених зображеннях ми бачимо схожі з попередньою моделлю риси дизайну. Безумовно, Nothing продовжить дотримуватися загального стилю компанії, тому новинка точно запропонує фірмовий напівпрозорий корпус і інтерфейс Glyph, що складається з декількох сотень світлодіодів.

Очікується, що Nothing офіційно представить новий смартфон у липні.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.