Багато вражаючих подробиць про майбутній флагман LG G7 ThinQ

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Уже кілька місяців в мережі продовжують з’являтися нові подробиці про неаносований флагман LG G-серії. Ми зібрали всі чутки і припущення про майбутню новинку, щоб уже зараз можна було оцінити шанси на успіх південнокорейського гіганта.

Так, згідно з інформацією авторитетного інсайдера Евана Бласса, фінальна назва смартфона буде не просто G7, а LG G7 ThinQ. Приставка ThinQ в назві будь-якої техніки LG позначає, що пристрій підтримує фірмову систему штучного інтелекту. Першими смартфонами LG з можливостями ThinQ стали V30S і V30S +. Вони отримали систему Vision AI, що додає камері смартфона «розумні» функції розпізнавання об’єктів, а також Voice AI, яка розширює можливості розпізнавання голосових команд Google Assistent.

Відомий інсайдер під псевдонімом OnLeaks опублікував на YouTube відеорендер майбутнього флагмана LG. В ролику можна помітити чотири клавіші на гранях, тоді як зазвичай їх три: додати / зменшити гучність і кнопка блокування. Призначення четвертої клавіші залишається невідомим. можна припустити, що вона призначена для запуску функцій ThinQ: Google Assistant з Voice AI, Q Lens, AI CAM і Bright Mode.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними корейського видання ETNews, G7 ThinQ може вийти в двох версіях, які будуть відрізнятися типами встановлених матриць. Більш дорогий варіант оснащений OLED-дисплеєм, а здешевленій модифікації дістанеться РК-екран. Версія ЖК-матрицею буде виконана з використанням технології MLCD +, яка дозволяє випускати дисплеї зі зниженим енергоспоживанням і дуже високою яскравістю.

Згідно актуальної інформації, LG G7 ThinQ отримає 6-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 3120 x 1440 пікселів, співвідношенням сторін 19.5: 9 і «монобровою» у верхній частині, процесор Snapdragon 845, 4 або 6 ГБ оперативної і 64 або 128 ГБ флеш-пам’яті. Основній камері дістануться два 16-мегапіксельних модуля з апертурою f / 1.5, а фронтальній – ширококутний сенсор на 8 Мп. Ємність акумулятора – 3000 мАг.

Очікується, що смартфон буде представлений в кінці квітня, а в продаж надійде вже на початку травня. Орієнтовна вартість новинки – $ 900 (близько 23 600 гривень).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.