Смартфони

Що відомо про нову “розкладачку” Samsung Galaxy Z Flip 5

Share
Час читання: 2 хв.

Компанія Samsung, очевидно, провідний гравець на ринку складних смартфонів, поки що мовчить про майбутні “розкладачки” Galaxy Z Flip 5. Однак чутки та інсайди ніхто не відміняв, тому ось що відомо на даний момент про майбутній Flip 5.

Хоча офіційна дата виходу ще не оголошена компанією Samsung, можна зробити обґрунтоване припущення, ґрунтуючись на попередніх моделях. Останні три роки компанія випускала нові складні смартфони в серпні. Однак останні витоки говорять про можливий ранній запуск у липні.

З точки зору дизайну, Galaxy Z Flip 5, як очікується, матиме перероблений механізм шарніра, щоб мінімізувати складку на дисплеї. Аналітик Росс Янг припускає, що Samsung розробив шарнір у стилі краплеподібного шарніра, аналогічний шарніру Oppo Find N2 Flip. Крім того, очікується, що зовнішній дисплей буде більшим: відомий типстер Ice Universe передбачає 3,4-дюймовий зовнішній дисплей порівняно з 1,9-дюймовим дисплеєм Flip 4.

Що стосується продуктивності, Z Flip 5, за чутками, буде оснащений чипсетом Snapdragon 8 Gen 2. Варіанти зберігання даних можуть включати 128, 256 і 512 ГБ.

Що стосується камери, інформація, що просочилася, говорить про подвійну задню камеру, що складається з основної камери 12 МП і надширококутного об’єктива 12 МП. Хоча це може не дати значних поліпшень, цілком можливо, що Samsung застосував нові датчики зображення для поліпшення загальної якості знімків.

Що стосується ціни, то поки немає ніяких конкретних чуток або витоків. Однак, виходячи з попередніх моделей, можна припустити, що базова ціна Galaxy Z Flip 5 становитиме 999 доларів.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Qualcomm планує випуск нового ARM-процесора для ПК з удосконаленою продуктивністю

    Qualcomm активно працює над новою версією ARM-процесора для ПК під кодовою назвою Project Glymur. Новий…

    01.10.2024

    Названі найпотужніші смартфони вересня за версією AnTuTu

    Розробники AnTuTu опублікували вересневий рейтинг продуктивності Android-смартфонів, у якому лідером став ігровий Red Magic 9S…

    01.10.2024

    Apple планує випуск інноваційного пристрою

    Як пише журналіст Bloomberg Марк Гурман у своєму розсиланні Power On, компанія Apple розробляє новий…

    01.10.2024

    Забутий пароль від iPhone опинився в центрі гучного корупційного скандалу

    В історії з федеральним звинуваченням мера Нью-Йорка Еріка Адамса з'явився несподіваний поворот, пов'язаний із його…

    01.10.2024

    Нова функція в WhatsApp стане корисною для людей похилого віку та пенсіонерів

    У популярному месенджері WhatsApp з'явиться нова функція оперативного пошуку інформації про посилання. Ця функція дуже…

    01.10.2024

    iPhone 17 Pro отримає нові кнопки гучності та кнопку дії

    Новий iPhone 16 тільки почав продаватися, а вже з'явилися цікаві новини про новий iPhone, який…

    01.10.2024