iPhone 15 Pro все-таки не отримає найприємніше нововведення

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Один із ключових постачальників Apple, Cirrus Logic, під час виступу перед акціонерами офіційно підтвердив, що компанія передумала оснащувати смартфони iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max новим типом кнопок.

Реклама

Cirrus Logic виробляє вібромоторчики Taptic Engine, які використовуються у всіх iPhone, Apple Watch і трекпадах MacBook з 2015 року. Спочатку передбачалося, що топові моделі серії iPhone 15 отримають монолітну сенсорну кнопку регулювання гучності з тактильним відгуком і Taptic Engine замість механічної гойдалки з двох окремих клавіш.

Тепер постачальник повідомив, що якийсь “новий продукт”, який має вийти цієї осені, все ж не отримає додатковий модуль Taptic Engine. Зрозуміло, йдеться про iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. Проте Cirrus Logic планує “вивести на ринок новий компонент для смартфонів наступного року”.

Варто зазначити, що раніше про відмову від нового типу кнопок в iPhone 2023 року писав аналітик TFI Securities Мін-Чі Куо. За його словами, компанія передумала їх впроваджувати через “невирішені технічні проблеми перед початком масового виробництва”.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: