Смартфони

Нова розкладачка Samsung Galaxy Z Flip 5 отримає нереально величезний екран

Share

У цьому поколінні смартфон отримає значно збільшену діагональ зовнішнього дисплея і нестандартну форму.

Авторитетний інсайдер під ніком Ice Universe поділився у твіттері рендерами майбутнього смартфона-розкладачки Samsung Galaxy Z Flip 5, які розкривають деякі цікаві подробиці щодо змін у дизайні та характеристиках пристрою.

За даними джерела, новинка отримає зовнішній 3,4-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 720×748 пікселів, що майже вдвічі більше за 1,9-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 260×512 пікселів у поточному Galaxy Z Flip 4. Примітно, що екран займає майже всю верхню частину зовнішньої панелі, але при цьому він нетипово обтікає камерний блок. До слова, об’єктиви в новинці будуть розташовані горизонтально. Ось як виглядатиме Galaxy Z Flip 5 поруч із попередником.

Варто зазначити, що збільшення діагоналі зовнішнього дисплея дасть змогу використовувати його не тільки для перегляду сповіщень, а й для повноцінного управління смартфоном. Для кумедного порівняння хочемо нагадати, що в оригінальному iPhone 2007 року встановлено 3,5-дюймовий екран з роздільною здатністю 320×480 пікселів.

Слідом за цим у мережі з’явилися й інші рендери, що підтверджують ці зміни в дизайні. Судячи з усього, внутрішній складаний дисплей залишиться без змін, його діагональ складе ті ж 6,7 дюйма.

Крім того, Galaxy Z Flip 5 отримає флагманський чипсет Snapdragon 8 Gen 2, 8/12 ГБ оперативної і 128/256 ГБ вбудованої пам’яті, а також акумулятор ємністю 4100 мАг.

Очікується, що Samsung проведе наступну масштабну презентацію Galaxy Unpacked наприкінці липня. Крім розкладачки Galaxy Z Flip 5, ми також чекаємо топовий складаний смартфон Galaxy Z Fold 5 і планшети серії Galaxy Tab S9.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Samsung
  • Останні записи

    Нові Apple Watch стануть тоншими і отримають більші екрани

    Як ми вже повідомляли сьогодні, Apple, схоже, взяла курс на зміну дизайну своїх продуктів. Якщо…

    17.06.2024

    Microsoft закликає не боятися переходу з Windows 10 на Windows 11, розвінчуючи популярні міфи

    Компанія Microsoft продовжує заохочувати своїх користувачів, які все ще використовують Windows 10, перейти на операційну…

    17.06.2024

    Дизайн Galaxy Watch 7 Ultra показали на новий рендерах

    Samsung поки не анонсувала випуск смарт-годинника Galaxy Watch7 Ultra, але це не завадило інсайдерам опублікувати…

    17.06.2024

    Послуга пересилання СМС через супутник в iOS 18 буде платною

    Два роки тому, одночасно з випуском iPhone 14, Apple впровадила можливість надсилання текстових повідомлень через…

    17.06.2024

    Чому швидкість інтернету невпинно зростає

    Якщо автомобілі вже багато років їздять міськими вулицями з дозволеною швидкістю 60 км/год і ця…

    17.06.2024

    iPhone 17 успадкує головну фішку від iPad Pro

    Відразу кілька гаджетів Apple отримають новий корпус. Про це повідомляє Марк Гурман із Bloomberg. У…

    17.06.2024