У Motorola вийшов недорогий смартфон зі стереодинаміками та стилусом у комплекті

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Motorol представила новий бюджетний смартфон Moto G Stylus (2023). Це цікавий девайс, бо один з небагатьох поставляється зі стилусом, під який відведено спеціальне місце всередині корпусу.

Модель оснащена 6.5-дюймовим IPS екраном з роздільною здатністю 1600 x 720 пікселів (HD+) і частотою оновлення 90 Гц. За продуктивність відповідає чип MediaTek Helio G85 у парі з 4 ГБ ОЗП і 64 ГБ постійної пам’яті, яку можна розширити картою MicroSD (окремий слот).

Система камер складається з двох модулів на 50 МП (f/1.8) + 2 МП (макро). Роздільна здатність фронталки становить 8 мегапікселів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Moto G Stylus (2023) оснащений акумулятором ємністю 5000 мАг з підтримкою 15 Вт зарядки по Type-C. З приємних моментів – стереодинаміки, застосунок Moto Note для нотаток, мініджек і свіжий Android 13 з коробки. Смартфон продаватимуть у синьому і рожевому кольорі корпусу з 5 травня в США за рекомендованою ціною 199.99$. Про доступність новинки в інших країнах буде оголошено пізніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.