Названо найкращі недорогі смартфони весни-2023

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 6 хв.

Зараз навіть за скромного бюджету можна придбати для себе або комусь у подарунок не просто нормальний телефон, а модель з гарною камерою, ємним акумулятором, продуктивним процесором і безліччю корисних функцій. У нашій добірці – найкраще з бюджетної цінової категорії у 2023 році.

Реклама

Xiaomi Redmi 10C

Redmi 10C – смартфон, який як здивує своєю ціною, так і порадує великим екраном з діагоналлю 6,71 дюйма. Гаджет відмінно підходить для перегляду відео та іншого контенту. Кольори на дисплеї виглядають насиченими, а краплеподібний виріз фронтальної камери не заважає огляду.

У Redmi 10C основна камера на 50 Мпікс доповнена датчиком глибини – знімки виходять деталізованими навіть у вечірніх умовах. Фронтальна камера на 5 Мпікс не тільки вміє робити якісні селфі, а й дає змогу розмивати задній фон для ефектних портретів.

Ємності батареї на 5 000 мАг вистачить на два дні звичайної експлуатації смартфона. Крім того, гаджет підтримує опцію швидкого заряджання.

OPPO A74

OPPO A74 належить до бюджетного сегменту, але має фішки, типові для більш дорогих пристроїв. Наприклад, швидкою зарядкою на 33 Вт, дисплеєм з діагоналлю 6,43 дюйма і роздільною здатністю FullHD+, а також ультратонким корпусом зі спеціальним градієнтним покриттям, що захищає задню панель від відбитків пальців.

Швидку роботу OPPO A74 забезпечує потужний процесор, який дає змогу одночасно запускати кілька важких застосунків і грати в ігри на високих налаштуваннях. Вбудоване сховище – 128 ГБ, його можна збільшити за допомогою карти пам’яті.

Основна камера на 48 Мпікс створює чіткі і опрацьовані знімки, не спотворюючи деталі під час цифрової обробки. Запис відео здійснюється в роздільній здатності FullHD. На допомогу основному модулю передбачено два додаткових на 2 Мпікс – для макрозйомки і портретних кадрів.

Батареї на 5 000 мАг вистачить на цілий день постійного використання. Швидка зарядка заповнить ємність акумулятора на 54% всього за півгодини в мережі.

Xiaomi Redmi Note 11S

Redmi Note 11S – бюджетний смартфон, виконаний у мінімалістичному дизайні. У нього модні плоскі грані, але за рахунок округленої по краях задньої кришки користуватися ним дуже зручно. Сканер відбитка пальця вбудований у кнопку ввімкнення. У лівій частині корпусу виробник розташував гібридний слот, що дозволяє встановити додаткову SIM-карту або microSD.

Безрамковий AMOLED-дисплей на 6,43 дюйма відтворює чітке яскраве зображення у форматі FullHD+. Частота оновлення екрана 90 Гц робить картинку на екрані більш плавною.

Смартфон оснащений основною камерою на 108 Мпікс для реалістичних деталізованих фотографій з природним перенесенням кольорів. Є ультраширококутна камера на 8 Мпікс і пара додаткових сенсорів по 2 Мпікс для портретів і макрозйомки.

Енергоефективний процесор забезпечить відмінну продуктивність в режимі багатозадачності і при запуску ігор на високих налаштуваннях графіки. За солідну автономність гаджета відповідає батарея на 5 000 мАг, якої вистачає на весь день роботи без підзарядки в режимі перегляду контенту і дзвінків. Також гаджет підтримує швидку зарядку на 33 Вт.

Samsung Galaxy M12

Гаджет для тих, хто хоче мати все й одразу: великий яскравий екран, хорошу камеру, продуктивний процесор і суперакумулятор.

Перше, що привертає увагу в смартфоні, – незвичайна ребриста поверхня задньої панелі. Таке рішення робить пристрій більш хватким і одночасно підкреслює стильний колір панелі.

У дисплеї використовується фірмова матриця PLS TFT LCD, яка забезпечує високу швидкість відгуку, максимально широкі кути огляду, яскраві та контрастні кольори. Діагональ екрана – 6,5 дюйма, роздільна здатність – HD+.

За продуктивність відповідає восьмиядерний процесор і 4 ГБ оперативної пам’яті. Вбудоване сховище на 32 ГБ можна розширити до 1 ТБ за рахунок карти пам’яті microSD.

Для відмінних знімків є основна 48-мегапіксельна камера, надширококутна камера і сенсор глибини для акуратного розмиття фону. Акумулятора на 5 000 мАг Samsung Galaxy М21 вистачає на добу зависання в іграх або перегляду відео, при менш інтенсивному режимі користуватися можна до трьох діб. Надовго перериватися на те, щоб поповнити заряд не доведеться, – смартфон оснащений швидкою зарядкою на 15 Вт.

Vivo Y35

Vivo Y35 за доступну ціну пропонує вражаючі фотоможливості. Гаджет оснащений камерою на 50 Мпікс зі світлосильним об’єктивом, яка дозволить отримати чіткі знімки навіть при недостатньому освітленні. Не забули і про електронну стабілізацію – вона компенсує тряску пристрою, коли ви знімаєте відеоролики в русі. На додаток до неї – камера з ефектом боке для портретних фото і макромодуль на 2 Мпікс, який допоможе зробити цікаві знімки з близької відстані.

Для комфортного перегляду контенту передбачений солідний дисплей на 6,58 дюйма з роздільною здатністю Full HD. За плавність картинки відповідає частота оновлення 90 Гц. Запасу яскравості вистачить, щоб кольори залишалися чіткими і насиченими навіть під прямими сонячними променями.

Для повсякденної роботи з додатками Vivo Y35 пропонує спритний процесор з 4 ГБ оперативної пам’яті. Любите динамічні ігри на високих налаштуваннях? Досить запустити режим Multi-Turbo 5.5, який переводить ресурси смартфона на обробку графіки.

Батареї на 5000 мАг вистачить на 14 годин перегляду фільмів і серіалів у високій роздільній здатності. А швидка зарядка заповнить 70% ємності акумулятора трохи більше ніж за годину.

Tecno Pova 3

Tecno Pova 3 – смартфон для тих, кому потрібні просунуті технології за доступною ціною. Гаджет привертає увагу вже одним своїм зовнішнім виглядом. Матові кольори корпусу виглядають стильно і технологічно. А вертикальна світлодіодна смуга надає Tecno Pova 3 футуристичного вигляду.

6,95-дюймовий екран з роздільною здатністю 2460×1080 перетворює смартфон на справжній кишеньковий кінотеатр. Соковиті та яскраві кольори забезпечать глибоке занурення в контент. А частота оновлення 90 Гц зробить анімацію на екрані більш плавною і приємною для очей.

Потужний 8-ядерний процесор з 6 ГБ оперативної пам’яті забезпечить стабільну роботу в режимі багатозадачності. Перемикайтеся між додатками, знімайте фото і відео, запускайте ігри на високих налаштуваннях, обробляйте знімки в графічних редакторах – і жодних зависань і лагів. При цьому гаджету не страшний перегрів – графітова система охолодження ефективно відводить тепло від електронної начинки.

Основний фотомодуль на 50 Мпікс дає змогу отримати чіткі, деталізовані знімки. Ця ж камера вміє знімати відео в 4К – зокрема, з ефектом слоу-моушн.

За потужністю батареї Tecno Pova 3 – найтоповіший топ у нашій добірці. Ємності в 7000 мАг вистачить на 2-3 дні автономної роботи. При цьому смартфон може сам ділитися енергією з іншими портативними пристроями.

Poco M4 Pro

Poco M4 Pro – це недорогий смартфон із вражаючими можливостями, властивими дорожчим побратимам по цеху.

Гаджет вражає можливостями свого екрану на 6,6 дюйма і роздільною здатністю 2400 × 1080. Відмінна передача кольору, регулювання частоти оновлення екрану, соковита, чітка і яскрава картинка – Poco M4 Pro не розчарує навіть найвибагливішого до якості зображень користувача. А стереодинаміки дозволять глибше зануритися в те, що відбувається на екрані.

За високу продуктивність у смартфоні відповідає сучасний процесор з 6 ГБ оперативної пам’яті. А якщо 128 ГБ вбудованої пам’яті вам здається мало, гаджет підтримує карти ємністю до 1 ТБ.

Основна камера 50 Мп дає змогу отримувати опрацьовані знімки за найскладніших умов освітлення. А додатковий надширококутний модуль на 8 Мп допоможе зробити крутий панорамний знімок з кутом огляду 119 градусів.

Потужна батарея на 5 000 мАг дасть змогу не відволікатися на зарядку протягом півтора-двох днів. У комплекті з пристроєм йде швидка зарядка на 33 Вт.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ