Смартфони

Названо найкращі смартфони для покупки у 2023 році

Share
Час читання: 2 хв.

Редакція техпорталу Tech Advisor склала рейтинг найкращих смартфонів, які можна купити у 2023 році. Топ розбитий за вподобаннями і бюджетом, а отже кожен знайде щось для себе.

До переліку увійшли моделі від Google, Apple, Samsung, OnePlus, Motorola і Xiaomi. До кінця 2023 року на нас чекає не так багато новинок, адже майже всі очікувані смартфони вже дебютували, тому цей рейтинг буде актуальним ще довго.

Google Pixel 7 – найкращий вибір для більшості людей

Google Pixel 7 – найкращий смартфон майже без нюансів. Його головна перевага перед конкурентами – оригінальний дизайн, першокласний софт і один із найкращих наборів камер типу “наведи і знімай”.

Базовий Pixel 7 відрізняється від Pro-моделі меншим екраном, часом автономної роботи, а також відсутністю додаткового телеоб’єктива з оптичним зумом. Але й коштує дешевше. Загалом, за версією оглядачів, Pixel 7 – це найкращий телефон для більшості людей.

iPhone 14 Pro – найкращий Айфон

Якщо звичайний iPhone 14 являє собою незначне оновлення порівняно з iPhone 13, то “прошка” – це великий стрибок порівняно зі своїм попередником. Деякі зміни здаються незначними, але якщо вашому “айфону” три або чотири роки, цей iPhone буде відчувати як величезний апгрейд.

У плані фото тут усе теж добре: 48-Мп датчик дає змогу виконувати кадрування з 2-кратним зумом на додачу до 3-кратного теле- та надширококутного об’єктива. Також Apple нарешті впровадила в айфони функцію Always-On Display і “новий чубок” Dynamic Island.

Galaxy S23 Ultra – телефон з максимум можливостей

Якщо вам потрібен телефон із максимальним набором функцій, Galaxy S23 Ultra – це ваш вибір. Коштує він недешево, але натомість користувачі отримують усі можливі фічі, які потрібні сучасному смартфону. Це і потрійна камера великого розміру, і хороший час автономної роботи, і потужний процесор, і, звісно ж, унікальний стилус S-Pen.

Це один з небагатьох телефонів на ринку з квадратним корпусом і екраном, але його приємно тримати в руці завдяки найвищій якості збірки і красиво скошеним краям і екрану, пише Tech Advisor.

Хто ще потрапив до рейтингу

  • Google Pixel 6a – найкращий смартфон за співвідношенням ціни та якості;
  • OnePlus 11 – найкращий смартфон-флагман за співвідношенням ціни та якості;
  • iPhone 14 – смартфон-універсал;
  • Galaxy Z Flip 4 – найкращий складаний смартфон на ринку;
  • Motorola Moto G62 – найкращий бюджетний варіант;
  • Xiaomi 13 Pro – найкращий набір для фото та відео.
Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Motorola придумала автоматичні розкладачки

    Компанія Motorola, що належить Lenovo, зареєструвала патент на доладний смартфон у форм-факторі розкладачки з механізованим…

    10.10.2024

    За чутками, iPhone 17 Pro і Pro Max отримають простішу систему вилучення акумулятора

    В акумуляторах iPhone 16 та iPhone 16 Plus використовується передовий тип клею, який можна послабити…

    10.10.2024

    Microsoft завершила підтримку двох версій Windows 11

    Портал Neowin попередив користувачів Windows 11 про те, що Microsoft згортає підтримку версій 21H2 і…

    10.10.2024

    Телефони Samsung Galaxy S24 першими отримують жовтневе оновлення Android 2024

    Samsung обіцяла, що якнайшвидше оновить найкращі телефони у своєму каталозі останнім патчем безпеки Android, і…

    10.10.2024

    Криптовалюта Павла Дурова може зазнати серйозних збитків

    Toncoin (TON) за останні кілька днів суттєво знизився в ціні, і його перспективи виглядають песимістичними.…

    10.10.2024

    Google таємно стежить за власниками смартфонів

    Дослідники інформаційної безпеки з'ясували , що смартфони Google таємно надсилають виробнику відомості про місцезнаходження їхніх…

    10.10.2024