Названо найкращі смартфони для покупки у 2023 році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Редакція техпорталу Tech Advisor склала рейтинг найкращих смартфонів, які можна купити у 2023 році. Топ розбитий за вподобаннями і бюджетом, а отже кожен знайде щось для себе.

Реклама

До переліку увійшли моделі від Google, Apple, Samsung, OnePlus, Motorola і Xiaomi. До кінця 2023 року на нас чекає не так багато новинок, адже майже всі очікувані смартфони вже дебютували, тому цей рейтинг буде актуальним ще довго.

Google Pixel 7 – найкращий вибір для більшості людей

Google Pixel 7 – найкращий смартфон майже без нюансів. Його головна перевага перед конкурентами – оригінальний дизайн, першокласний софт і один із найкращих наборів камер типу “наведи і знімай”.

Базовий Pixel 7 відрізняється від Pro-моделі меншим екраном, часом автономної роботи, а також відсутністю додаткового телеоб’єктива з оптичним зумом. Але й коштує дешевше. Загалом, за версією оглядачів, Pixel 7 – це найкращий телефон для більшості людей.

iPhone 14 Pro – найкращий Айфон

Якщо звичайний iPhone 14 являє собою незначне оновлення порівняно з iPhone 13, то “прошка” – це великий стрибок порівняно зі своїм попередником. Деякі зміни здаються незначними, але якщо вашому “айфону” три або чотири роки, цей iPhone буде відчувати як величезний апгрейд.

У плані фото тут усе теж добре: 48-Мп датчик дає змогу виконувати кадрування з 2-кратним зумом на додачу до 3-кратного теле- та надширококутного об’єктива. Також Apple нарешті впровадила в айфони функцію Always-On Display і “новий чубок” Dynamic Island.

Galaxy S23 Ultra – телефон з максимум можливостей

Якщо вам потрібен телефон із максимальним набором функцій, Galaxy S23 Ultra – це ваш вибір. Коштує він недешево, але натомість користувачі отримують усі можливі фічі, які потрібні сучасному смартфону. Це і потрійна камера великого розміру, і хороший час автономної роботи, і потужний процесор, і, звісно ж, унікальний стилус S-Pen.

Це один з небагатьох телефонів на ринку з квадратним корпусом і екраном, але його приємно тримати в руці завдяки найвищій якості збірки і красиво скошеним краям і екрану, пише Tech Advisor.

Хто ще потрапив до рейтингу

  • Google Pixel 6a – найкращий смартфон за співвідношенням ціни та якості;
  • OnePlus 11 – найкращий смартфон-флагман за співвідношенням ціни та якості;
  • iPhone 14 – смартфон-універсал;
  • Galaxy Z Flip 4 – найкращий складаний смартфон на ринку;
  • Motorola Moto G62 – найкращий бюджетний варіант;
  • Xiaomi 13 Pro – найкращий набір для фото та відео.
Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ